跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 油塘區真心真意媽咪俱樂部(Part4)

mendy & splei,
妳地呢幾日又去咗邊度玩呀??

mendy,
係喎~ 果日煲湯, 掂唔掂

大宅

朗朗佢太多女朋友仔, 信唔過 [quote]
731mon 寫道:
不過佢地兩個 既中間有朗朗阻住喎, 朗朗對穎穎好好架喎 [quote]

大宅

冇啦, 呢幾日只係做跟得夫人[quote]
731mon 寫道:

大宅

請咗假呀, 聽日穎穎學校去旅.........行呀嘛
splei 寫道:
mendy:
明日老公駛唔駛返工

穎穎媽媽

男爵府

好媽媽勳章

splei 寫道:
朗朗佢太多女朋友仔, 信唔過 [quote]
731mon 寫道:
不過佢地兩個 既中間有朗朗阻住喎, 朗朗對穎穎好好架喎 [quote]

大宅

朗朗一早已經係靖雅嘅人啦 連穎穎成日都係禁話靖雅個朗朗 我諗穎穎係一個君子嚟既 [quote]
731mon 寫道:
穎穎媽媽

男爵府

好媽媽勳章

splei,
老公又放假咁好呀 不過我覺得妳個look, 似係妳先生做跟得先生似d咁喎, 妳有d威嚴咁
splei 寫道:
冇啦, 呢幾日只係做跟得夫人[quote]
731mon 寫道:

男爵府

好媽媽勳章

一返學冇耐就有得去旅行咁好呀~~去邊度返呀??
mendynam 寫道:
請咗假呀, 聽日穎穎學校去旅.........行呀嘛[quote]
splei 寫道:
mendy:
明日老公駛唔駛返工
[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

呢排個場真係好靜咁喎 亞kwok, 我諗妳要搞搞新意喇 比d 驚喜大家, 我諗會 happy d

大宅

比我想像中無咁甜 :-( 因為我煲咗大半煲水, 但煲完得六碗水, 應該會係精華先係 結果唔係 但我D 朋友話好甜, 可能佢哋唔好意思講真話 ?-(
731mon 寫道:

mendy,
穎穎媽媽

男爵府

好媽媽勳章

妳加咗咩落去, 我都有d 老人痴呆?? 唔係好記得咁???
妳加幾多豬肉呀??
比我想像中無咁甜 :-( 因為我煲咗大半煲水, 但煲完得六碗水, 應該會係精華先係 結果唔係 但我D 朋友話好甜, 可能佢哋唔好意思講真話 ?-( [quote]
731mon 寫道:

mendy,
[/quote]

大宅

Hi, Hi,

lee個星期都返晏, 完全都冇溫過書, 今日放假同囡囡去左尖沙咀行街街, 冇乜收獲, 我而家返荃灣呀! 好鬼遠, 日日都係觀塘轉小巴返工, 黎緊星期一再放假, 我以後例假都係放Monday, if party on monday, pls call me ar.

大宅

行程:文物探知館, 衛生教育展,晚餐,青馬觀景台,廸士尼廣場公園觀賞煙花[quote]
731mon 寫道:
一返學冇耐就有得去旅行咁好呀~~去邊度返呀??[quote]
穎穎媽媽

大宅

我個樣好惡咩 ?-( [quote]
731mon 寫道:
splei,
老公又放假咁好呀 不過我覺得妳個look, 似係妳先生做跟得先生似d咁喎, 妳有d威嚴咁[quote]

大宅

係喎, 唔記得左穎穎有得去旅行
行程:文物探知館, 衛生教育展,晚餐,青馬觀景台,廸士尼廣場公園觀賞煙花[quote]
731mon 寫道:
一返學冇耐就有得去旅行咁好呀~~去邊度返呀??[quote]

男爵府

好媽媽勳章

fanny,
monday 妳放假, 我相信妳老公都放啦, 點會得閒同我地開party 喎
點呀?? 企咁耐, 慣唔慣呀???
fannyng9876 寫道:
Hi, Hi,

lee個星期都返晏, 完全都冇溫過書, 今日放假同囡囡去左尖沙咀行街街, 冇乜收獲, 我而家返荃灣呀! 好鬼遠, 日日都係觀塘轉小巴返工, 黎緊星期一再放假, 我以後例假都係放Monday, if party on monday, pls call me ar.

男爵府

好媽媽勳章

嘩~~ 都好多行程喎, 仲食埋晚飯都仲有下文架, 乜宜家d 幼兒園都已經咁誇架喇
731mon 寫道:

大宅

咪係個sales寫嗰D囉 准山,果皮,瘦肉($18),肉竹,蓮子, 實,無花果,姜
731mon 寫道:
妳加咗咩落去, 我都有d 老人痴呆?? 唔係好記得咁???
妳加幾多豬肉呀??[quote]
比我想像中無咁甜 :-( 因為我煲咗大半煲水, 但煲完得六碗水, 應該會係精華先係 結果唔係 但我D 朋友話好甜, 可能佢哋唔好意思講真話 ?-( [quote]
731mon 寫道:

mendy,
[/quote][/quote]
穎穎媽媽

男爵府

好媽媽勳章

唔係惡, 我個樣先係惡就真, 係覺得妳食得住妳老公, 妳老公個樣好純咁
splei 寫道:
我個樣好惡咩 ?-( [quote]
731mon 寫道:
splei,
老公又放假咁好呀 不過我覺得妳個look, 似係妳先生做跟得先生似d咁喎, 妳有d威嚴咁[quote]

大宅

係呀10:00先解散 [quote]
731mon 寫道:
嘩~~ 都好多行程喎, 仲食埋晚飯都仲有下文架, 乜宜家d 幼兒園都已經咁誇架喇 [quote]
穎穎媽媽

首頁

尾頁

跳至