嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

Del

大宅

恭喜,恭喜, 拕孖b真係好大壓力, 樣樣野都雙陪驚

複式洋房

引用:昨日產檢照孖b體積和重量時,我終於放鬆點。

原帖由 haha_13 於 12-09-19 發表
昨日產檢照孖b體積和重量時,我終於放鬆點。
原因前兩星期照時醫生話大小b相差20%多分別,加上細b臍帶生得唔 ...
請問邊間中醫?

大宅

引用:Quote:原帖由+haha_13+於+12-09-19+發表昨

原帖由 YANKI0209 於 12-09-20 發表
請問邊間中醫?
我係睇沙田(美林)仁愛堂醫療車…車係義診只需要比藥錢$30劑,,,位醫師姓范(女性)
不過有一點要留意去前打電話問醫療車今天有無出發。 否則白行mouth:

複式洋房

回覆:haha_13 的帖子

嘩!恭喜你呀!我依家先22w,勁驚大細b or 早產呀!仲有排驚

大宅

回覆 haha_13 的帖子

很開心聽到妳的好消息, 又有一個成功例子. 請問妳是睇何ec 調理好妳的多嚢症而又懷孖b嗎? 請問妳睇咗佢幾耐? 我本身有多囊症而又睇緊何ec, 而多囊症的特徵我全部有晒, 因為睇咗何ec而成功bingo 兩次, 不過8-9wks不長胎. 我諗我要努力繼續努力調理身體.

複式洋房

haha_13 發表於 12-9-19 20:51
昨日產檢照孖b體積和重量時,我終於放鬆點。
原因前兩星期照時醫生話大小b相差20%多分別,加上細b臍帶生得唔 ...

wah!!!我情況同你差不多一樣~上星期(31W6), 又係大細B, 又係一個3磅一個唔夠~依家我超緊張, 下星期(33W6)再見醫生, 希望大小B 都生性~如果都係唔長肉, 醫生就要提早拎佢地出來了~好擔心~不過我又唔想睇中醫~唯有休息多D~食多D野啦~

大宅

引用:嘩!恭喜你呀!我依家先22w,勁驚大細b+or+

原帖由 MagB 於 12-09-21 發表
嘩!恭喜你呀!我依家先22w,勁驚大細b or 早產呀!仲有排驚
我同你差不多週數, 你係邊間生啊??

大宅

引用:嘩!恭喜你呀!我依家先22w,勁驚大細b+or+

原帖由 MagB 於 12-09-21 發表
哈哈, 睇錯, 原來你個 post 係 9 月~~ 我而家就黎 22w ;p

複式洋房

引用:Quote:原帖由+MagB+於+12-09-21+發表嘩!恭

原帖由 twins_man 於 12-12-01 發表
哈哈, 睇錯, 原來你個 post 係 9 月~~ 我而家就黎 22w ;p
係喎!我依家先留意到,睇黎樓主已經生左!哈哈!
你好呀!我33w ,喺廣華生!

大宅

引用:Quote:原帖由+twins_man+於+12-12-01+發表

原帖由 MagB 於 12-12-03 發表
係喎!我依家先留意到,睇黎樓主已經生左!哈哈!
你好呀!我33w ,喺廣華生!

...
我都係呀

首頁

尾頁

跳至