在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 四十草樣媽咪 hehehaha 齊齊入黎傾到笑爆咀! (Part 8)

Goooooooooooooood!!!

goodies 寫道:
<四月反檯癲那gathering> 的出席名單有冇update?
日期: 4月28日(星期五)

回覆:
骨骨
All+
豬豬
咪咪
@isonMa - 一定出現, 因為想笑死
oj - 四月份日日都可以係gathering日
st
栗栗
QQ
--------- 有冇漏左??? ---------

至於地點,我有一個提議,阿亨利有個friend有間越南+中菜食肆在TST,我未食過,阿亨利試過兩一次話不過不失,不過我book就應該一定有房。大家認為點? 同時收集其它提議!

大宅

Re: 四十草樣媽咪 hehehaha 齊齊入黎傾到笑爆咀! (Part 8)

骨骨:咁容易比妳見倒就唔係鐵血壯士條偉哥喇!!!係咪?所謂真人不露想嘛,容乜易比妳睇蝕晒呀!!! 鼻涕話要lee件好o野唔益街坊,留返比自己品嚐o架

goodies 寫道:
............鼻涕: 冇! 我果日在我OK果頭見到個著黑色圓領T-shirt,同用個黑袋的"靚佬"好似佢,咪問下你囉!

子爵府

我地尋日+我妹一家去左BBQ!d chicken wings 同豬扒到而家都好回味!

男爵府

好, 至緊要有房比我地反檯!!

子爵府

QQ: 唏!!放心啦! 阿條偉哥都唔係我既 type!唔係我果杯茶!不過見到果個"佬"真係幾似佢嘛!

子爵府

咁等阿亨利去試下book先!用番上一次食飯果個"筆席"咁上下,OK唔OK?

大宅

骨骨,

你見嗰個係真既僑偉哥呀!

goodies 寫道:
QQ: 唏!!放心啦! 阿條偉哥都唔係我既 type!唔係我果杯茶!不過見到果個"佬"真係幾似佢嘛!
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

子爵府

咪咪: 唔知係咪,所以要阿鼻涕 confirm!但阿鼻涕話佢在TKO。

大宅

一於咁話,試下新地步架ma.

goodies 寫道:
咁等阿亨利去試下book先!用番上一次食飯果個"筆席"咁上下,OK唔OK?
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

大宅

係僑偉唔係條偉呀!

goodies 寫道:
咪咪: 唔知係咪,所以要阿鼻涕 confirm!但阿鼻涕話佢在TKO。

大宅

真羨慕鼻涕有阿條偉哥,我間房個房燈燒左一個禮拜,我唔止一次叫個c6換,佢都當我無到,你地話激唔激氣. 擒晚叫多佢一次,佢仲應我話你唔係鍾意黑,好情調咩!

大宅

栗栗,

本應都諗住係報兩日長隆,不過full晒,你報邊間仲有位幾錢 ?
大眼仔又係要去睇動物喎.

栗子媽媽 寫道:
各位,
因為復活節行程有變
有兩日由冇胸繳有胸
即刻報左兩日長隆
同栗子去搵丹丹 (套xx馬x團里面好似有個丹丹,栗子問係咪去搵丹丹喎)

子爵府

早晨啦!

子爵府

音咪,

不如你試吓呢樹吖

click here

男爵府

唉! 我件亞旺成日都話, 換燈膽呢d濕碎野係唔駛大師父出手既...
所以我都成日話我地呢d屋企份正職係要有危機處理架...

yammyma 寫道:
真羨慕鼻涕有阿條偉哥,我間房個房燈燒左一個禮拜,我唔止一次叫個c6換,佢都當我無到,你地話激唔激氣. 擒晚叫多佢一次,佢仲應我話你唔係鍾意黑,好情調咩!
開心叮一叮,嘻哈咀兩咀!

子爵府

栗媽係唔係樹呀?

call 零 栗媽, call 零.......

男爵府

骨骨:
試新地步ok, 不過我地呢班反檯顛乸c9, 會唔會影響你係你亨利朋友既斯文大方, 賢良淑德的形象呀?!

開心叮一叮,嘻哈咀兩咀!

大宅

st,

已經一面mark定d錢既號碼裝佢,一面請左個海外既工人,一到就即炒呢隻野, 其實我都大懵架,今日睇番佢既reference,原來佢喺singapore做左3年零5個月,緊係有野先唔完約啦,仲信佢寫話要結婚,所以完唔到約,下一個都唔知好定唔好架,聽天由命啦.

子爵府

叮叮: don't be silly !!!

我又點會有斯文大方, 賢良淑德的形象呀?!係佢地d男人心目中,女性可能只得四類:B女+小妹妹、後生靚女、C9、阿婆!!!
佢個 friend 到時都未必係果度。

大宅

包B,

thanks! 14-15/4會去樟木頭,或者可以睇下.

首頁

尾頁

跳至