嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:有機奶粉-韓國萬朝,holle,hipp, babynat 邊隻好呢?

我想問一盒可以食幾耐?同埋碘含量係未達水平?

洋房

回覆:有機奶粉-韓國萬朝,holle,hipp, babynat 邊隻好呢?

My bb is drinking hipp, it is good, also quite cheap, around $141 for 800g!

伯爵府

我B食holle,日日有便便,我就喺鍾意佢organic, 乜都冇添加,佢喺最高榮譽Demeter 證書,香港有代理,有事都有人問個究竟,好似錪事件咁,我都有打去要求代理clarify。雖然hipp都喺歐洲喺大牌,但hipp 喺香港喺水貨,有可能會冇貨架

大宅

引用:我係中環買的,+在網上訂或電話訂,+他們送貨

原帖由 0530 於 12-09-21 發表
我係中環買的, 在網上訂或電話訂, 他們送貨. 網址 pm 你地.
我都想呀,唔該pm我

伯爵府

回覆 Dudey 的帖子

請問邊度賣$141呀?謝謝

伯爵府

回覆 0530 的帖子

請問中環買那間是否要一次買10盒的mother organxx? thanks

男爵府

引用:我B食holle,日日有便便,我就喺鍾意佢orga

原帖由 tssy 於 12-09-26 發表
我B食holle,日日有便便,我就喺鍾意佢organic, 乜都冇添加,佢喺最高榮譽Demeter 證書,香港有代理,有事 ...
請問你買Holle係咪成日有貨架?知唔知for NB bb幾$一盒呀?

大宅

引用:請問有媽媽比bb飲緊有機奶粉-韓國萬朝,holl

原帖由 cx293293 於 12-09-20 發表
請問有媽媽比bb飲緊有機奶粉-韓國萬朝,holle,hipp, babynat嗎??? 我唔知選邊隻好, 可否給我一些意見?? 謝 ...
我一直主要使用Organic Holle, 約六個月每多奶加一匙萬朝米糊粉(成份:米粉、芝士、菠菜、.......)那種。我仔仔好鍾意,另外,每日再吃Holle米糊或自家魚湯蔬菜粥或自家蔬菜肉碎粥

別墅

回覆 honthont 的帖子

係呀. 不過不用一次買10盒, 你喜歡買多少盒都可以的. 做左VIP 之後全部奶粉自動95折, 打個電話安排送貨, 送貨才付款. 好方便. 最好係從未試過無貨, 唔使煩.

honthont  thanks ar  發表於 12-9-27 18:14
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

複式洋房

我都想知,而開咗之後難保存嗎

0530 發表於 [url=tel:[url=tel:12-9-21 16]12-9-21 16[/url]]12-9-21 16[/url]:38
我係中環買的, 在網上訂或電話訂, 他們送貨. 網址 pm 你地.

子爵府

引用:My+bb+is+drinking+hipp,+it+is+good,+also

原帖由 Dudey 於 12-09-25 發表
My bb is drinking hipp, it is good, also quite cheap, around $141 for 800g!
我都想知邊間?

首頁

尾頁

跳至