單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 閒人傾計專用區(part2)

大家幫

伯爵府

呆若木雞

子爵府

熙大人今日跟xx去街街呀?

咁咪悶c 你

lmk:

今日留

侯爵府

環保接龍勳章

閒人傾計專用區(part2)

我聽日攞vcd碟比妳, :wink:

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

子爵府

evalopk 寫道:
呆若木雞

thx~

大宅

我番黎啦,我走左去觀塘行一轉,又大出血呀 :-(

子爵府

1拖4都去行街
犀利
買左d咩

大宅

自己睇,呢個月唔可以再買野啦

呢度<-- :-(

子爵府

d衫平吾平呀?

子爵府

兩個禮拜好快過

子爵府

[quote]
wingmonly 寫道:
兩個禮拜好快過

大宅

o的衫得6,7款,唔多,但全部都係$79

大宅

兩個禮拜=半個月 :evil:

大宅

monly:

你附近有無得買吹泡泡既玩具,我搵過我附近都無,我想買o的聽日俾o的小朋友一齊玩呀

子爵府

我果頭有…

你今朝唔講…我

大宅

Lok1206 寫道:
[quote]
nam18 寫道:
我想問穎姐好勁架????
我前幾日見到穎姐...但係佢無出過聲....好斯文架喎.....但係聽你地咁講....穎姐好似會食左monly咁既??? ?-( ?-(

穎姐比亞媽"訂"咗落車,邊有嘢講...咁你真係要見識吓穎姐點攞"最快唔要亞媽"大獎 [/quote]

"最快唔要亞媽"大獎????????
有無咁勁a?????
我眼見穎姐好斯文架喎...哈哈
真係好想大開眼界a.....
monly...你幾時帶穎姐同我玩a?????

我好掛住穎姐a!!!!!!!!!!!!!
http://www.babyhome.com.tw/bb/137249

子爵府

nam18:

我果日都話過你地見到

大宅

monly

哈哈哈...講真架...我自己本身好鐘意女仔架....
但係生左個仔...... :-( :-(

不過穎姐真係好可愛好靚女...我地果日個個媽咪見到都咁講....穎姐仲有好似mix....
我都好想佢跟我走a.....哈哈
係喎...我屋企有一部叮噹玩具琴....唔知穎姐要唔要呢???
全新架.....
我個仔唔玩琴....只係要超人...
http://www.babyhome.com.tw/bb/137249

子爵府

nam18 :

唔驚…繼續努力追多個

多謝你地咁客氣讚佢 等你同佢玩熟左…你就知佢有幾煩喇 佢唯一好處就係唔會郁d就喊同發脾四咋…
佢可以一日唔停通屋走、爬、跳、碌…

可能佢遲d會玩呢…小朋友貪新忘舊好快架

大宅

monly

我依家都唔知係咪有左...arm arm check左...有一條好淡色既紅線.....不過...我聽日會再check多次.....
唉...如果...真係有左...都唔知點算好..... :-( :-(

依家淨係湊騫騫b一個都差d無命...仲要黎多個.... :-( :-(

我無諗過再生架ma..... :-(

首頁

尾頁

跳至