跳至

首頁

尾頁

子爵府

蛋蛋要加油..快D 好返呀!!!

今日鴨蛋打黎話今朝凌晨3 點同蛋蛋入廣華..蛋蛋要留院..頭先走左過去探蛋蛋..見到佢好似好辛苦咁..心痛C ee 呀..依排發生左好多事..鴨蛋同蛋爸要加油呀~~ 蛋蛋要乖乖地快d 好返!!!! :-( :-(
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

Re: 蛋蛋要加油..快D 好返呀!!!

蛋蛋~~~ 快d好番呀~~~ 我地一齊去影相呀~~~~
朗言字

男爵府

睛靈勳章

我都希望蛋蛋你快d好番呀!!!

Issac bb [size=x-small]上

翡翠宮

好媽媽勳章

蛋蛋, 乖乖o地快 d 好番呀.... ee 錫錫....
泡菜想見你好耐o架.... 好番, 等 ee 抱泡菜同你相睇呀下...

蛋蛋點解會入院o架 ?? 之前唔係睇左醫生話喉嚨發炎o既咩...

鴨蛋 & 蛋爸, 你o地都要自己小心身體呀....

大宅

蛋蛋~~
快 d 好返啦!!
成班啦啦隊同你打氣呀.. 加油呀

ee 等你來我家 see 樓呀..

ee 好心痛 :-( :-(

大宅

希望蛋蛋你快d好番
加油加油 加油加油 加油加油

大宅

希望快d好返~ 諗起蛋蛋爬得好快個得意樣~

別墅

希望蛋蛋你快d好番

男爵府

好媽媽勳章

我們都和妳打打氣,加油快D好

別墅

蛋蛋你要快d好番打低哂d病魔,
病魔快d遠離蛋蛋,
小鴨子同鴨爸爸你地要加油呀,
你地都要小心身體呀,
蛋蛋仲要你地照顧。

禁止訪問

睛靈勳章

男爵府

鴨蛋 & 蛋爸,

比心機、加油呀!小芊一家三囗精神上全力支持你哋!

蛋蛋,

乖乖地快d 好返!好返之後,教小芊爬爬呀!你係小芊偶像嚟o架!

大宅

蛋蛋,
小肥同肥ee幫你打低d病魔, 快d 好返呀!
5歲~~

男爵府

蛋蛋~
加油啊!唔好叫我擔心,我唔花心啦,我e+好乖架~
迪迪

蛋爸蛋媽~
你地照顧蛋蛋之餘,都要take care~
kitna ee

大宅

thanks Q 哂大家打氣比蛋蛋...

因為鴨同蛋爸要24小時接力go e院照顧蛋蛋....貪睡鴨先sleep +拾蛋行李先la...no time talk la~~

very thanks 大家...有心有金...

ps:thanks靚K探蛋~~快d返工ar...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

蛋蛋快d 好返,唔好令媽媽同爸爸擔心
鴨仔蛋你要保重自己身體,照顧蛋蛋

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

har! 蛋蛋乜事呀!點解要入院?
無論如何,快D好番

複式洋房

係啊~旦旦做乜要入廠?
之前唔係話好d咩? ?-(

樂樂差唔多好返晒喇! 希望旦旦都好快好番晒啦!

複式洋房

蛋蛋快d 好返,Hip Hip Hooray!!!

別墅

要一手一腳揍六筒豬+煮飯+執屋+做家務,無時間上網,但係今日聽到六筒爸話蛋蛋入院,心痛C我,點都要上黎同蛋蛋打氣......

蛋蛋、鴨蛋同蛋爸:
加油 加油 加油 加油 加油 加油 加油
蛋蛋一定好快好番~~~

首頁

尾頁

跳至