跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 蛋蛋要加油..快D 好返呀!!!

鴨仔蛋&蛋爸:
冇父母想bb病,請千萬不要話內疚,冇人想ga,現在最緊要好好take care自己,咁先至可以好好咁照顧蛋蛋,bb會好快好番ga la,你哋要保重身體,我、mo爸&天mo豬會為你們一家祈禱的。

複式洋房

蛋媽&蛋爸:
請千萬不要內疚,蛋蛋知道會唔開心架,佢都想爸爸媽媽開心,蛋蛋咁乖,佢會好快好番,同埋,佢知道咁多autie,uncle & BB支持同掛住佢,佢一定好快番屋企等蛋媽&蛋爸再錄起佢爬爬的英姿俾我地看,記住唔好唔開心,笑一笑,蛋蛋更美妙!

蛋蛋:
DenDenMi,DenDenDi & Hayden Support you,你好快會好番

男爵府

好媽媽勳章

蛋蛋
要快d好返呀~~~好返同家姐一齊再玩呀~~~
加油~~快d變返一隻活潑可愛肥嘟嘟既蛋蛋豬!!!

鴨人同鴨人叔
小心身體呀 唔好捱病!!!!
蛋蛋好快好返~~~小朋友係好易病架~~呢d都好難預側架
總知 祝你地一家身體都好健康~~~

禁止訪問

大宅

多謝哂大家關心~~~呀!
你們對蛋蛋真係好,多謝啊~

住左六日,今午e生巡房,
say隻病潛伏期已過(發燒起計幾日)~
其間冇用抗生素/食藥,
淨係~吊黃豆,含氧量,check心跳,
今日出院啊~~(蛋蛋一聽到e生say今日走,突然狂喊.....嚇親隔離床ee同B,她們都笑蛋做咩...)@@""
回家唔洗eat藥,淨係比滴鼻水,爛面膏(吊氧氣喉貼子貼爛面)~

而家凍左好多,你地都同B著多件衫ar~~88~

別墅

蛋蛋出咗院就好la,唔洗食藥咁即是好番Lor,不過都要休息多啲,啲老人家話bb病吓,身體會再強壯啲,咁就好la。
你哋要休息多啲呀!
祝你哋身體健康!

複式洋房

鴨仔蛋 寫道:

其間冇用抗生素/食藥,
今日出院啊~~(蛋蛋一聽到e生say今日走,突然狂喊.....嚇親隔離床ee同B,她們都笑蛋做咩...)@@""
回家唔洗eat藥,淨係比滴鼻水,爛面膏(吊黃豆貼子貼爛面)~

複式洋房

太好喇∼可以出院真係好消息∼
唔駛食藥亦係好!餵bb食藥都真係幾高難度!

好好再養肥旦旦啊!做隻健健康康快快樂樂 o既旦旦~

男爵府

鴨仔蛋 寫道:

其間冇用抗生素/食藥,
回家唔洗eat藥,淨係比滴鼻水,爛面膏(吊黃豆貼子貼爛面)~

複式洋房

大宅

近來唔得閒上網...原來蛋蛋病了.....看了你網上的相......的確令人擔心
唔緊要宜家好番.....蛋爸蛋媽一定最開心了
真係替你們開心
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

大宅

好啦!出院啦!好番啦!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

真係太好啦!旦旦好返,唔駛爸爸媽媽擔心

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

真係太好喇! 天氣時冷時熱,剛剛好返都要小心身體

洋房

別墅

子爵府

恭喜蛋蛋病癒出院
一天都光晒,好似今日既天氣咁... 出晒陽光

鴨蛋... 用碌柚葉沖涼你都諗到,果然夠細心。
你同蛋蛋出院果陣,有無叫佢唔好望番轉頭呀?
朗言媽(唔係朗言個妹)問你有無返屋企果陣"纜"火盤呀?

大宅

蛋蛋出院啦!
5歲~~

男爵府

好媽媽勳章

蛋蛋出院蛋爸媽都可以!

子爵府

傻蛋~
蛋蛋出左院真係好..依排接返世然..所以好忙..無咩電話..sorry
你個傻婆呀..駛乜內疚?? 你又唔係有心同想既~ 我探蛋蛋係因為錫佢..蛋蛋有咁多ee 同叔叔關心同錫係一種福份黎架..你應該開心先o岩呀!!!
係屋企開少d 冷氣..帶蛋蛋去多d 公園吸下d 新鮮空氣..同佢玩多d ..做多d 運動呀~~!!!! 有咩事打俾我..24 小時為你服務..呵呵!!!!
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

首頁

尾頁

跳至