論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 件賤印居然將d尿混入水中比我地飲

你都備咗案, 可唔可以同警方講攞去政府到化驗, 因為呢啲係物證, 你要告個衰印傷害你一家的生命和健康, 咁警方應該要做嘢過喎.

複式洋房

Dear Poor Employers of Foreign Domestic Helpers (not all, but at least some or may be many in BK),

Why don't our government visit BK to feel our tough and pain experience. You are lucky can fry a DH at once. You or somebody may take care of your family, right?

For me, even two maids I employed before, one often pitched my son. One totally ignored the safety of my daughter even there are some people in the same room in a hospital. I suspected her she beat my daughter too. She also stole my commodities (in an obvious and substantial quantity, even I bought her to the agency, her behaviour continued). However, I have no choice because I have to go to work to support my family. My children are very small. Nobody can help me. I really need a full time maid very much. Will local people do this kind of job. I had to tolerate, employ a part-time baby-sitter to take care of my daughter (just let that dead DH lazy, sleep, ..... also continue to steel my things, wear long face because she took advantage of me that nobody can help me) until I have long holiday to train a new maid. Also for my children, it is poor for them if they wake up in the morning, they only see a new face.....

Our government.... can do anything? Any political party or mass media can help?

別墅

尿入面有好多細菌架!真係太得人驚啦!大家真係要小心D!可以的話跟得實D,不要太大安主義。
其實我之前都有担心吾知幾時會得罪個工人,佢會攞我支牙刷來清潔厠所...我老公話我想像力太豐富,吾會禁變態。原來真係有呢類變態人!

子爵府

損友,

就係個警察同我講, even驗到都無人証明係佢做. 我覺得係佢地唔想做甘多呢d佢地認為濕碎既case. 仲同我講一大堆同工人點相處既道理.

複式洋房

That means no protection for us/you.

Will you put uraine in the water and let your family members drink?

They lost nothing. You have to pay one month payment in-lieu of notice, agency fee, airfare, cause you travel, angry and inconvenience.

All in all, no protection for employers of foreign domestic helpers.

Poor Poor Government................

Too bad.

洋房

可否攪大件事, 找傳謀攪大件事, 廣泛報導, 比壓力致府?
像打狗案一樣?

複式洋房

I think u can write to immigrant dept to report the incident, of course, she can come back HK again if she change ID /passport. But at least u can write to immigrant dept, and hope that the staff may remind the new employer (some friends said that some immigrant staff may hint the new employer). But if she change new name on next time, no one know.

男爵府

好媽媽勳章

真係會有呢d事發生架,好恐怖呀,我聽到都想嘔

大宅

Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

大宅

超級變態,佢根本就精神有問題同埋心地唔好,就算僱主對佢點好,我估佢都會咁做。最好當時即刻叫個賤人飲番幾杯。

其實香港d法例真係好保護d工人,做出d咁

伯爵府

好嘔呀, 個賤工人仲飲埋都話無事先抵死呀.

妳屋企仲有小朋友, 俾尿水d小朋友飲都得既!

如果屋企可以有"人"證, 我地就唔洗要請工人照顧個屋企啦, d差佬都痴架! 仲教妳點同工人相處....妳俾d尿佢飲左先講野啦. 而家d死差佬都唔係做野架!

子爵府

真係好感謝你地既support))) :-(

我地全家好make sure果d係尿, 我都有諗過搵記者幫忙, 就算告佢唔入, 都可以比d壓力政府.

宜家我仲要觀察我2個小朋友多幾日, 睇下有無事. 真係好滾, 小朋友都唔放過. 我真係對d外傭好無信心, 4年前, 我又遇著bun bun打佢地, 我都係有去報警ga. 真係好淒慘.

大宅

當你懷疑的時候...你問佢,佢一定唔認
扮曬野,扮唔知,講笑咁問佢,咁黃既,係唔係尿來的,佢一定話唔係
之後,叫佢飲一杯,睇佢點死
haaa......

肯飲,你就講,咦!可能唔係尿,不過,我唔飲咁黃的水。
唔肯,即時不打自招。

大宅

男爵府

真係short short地, 比著我一定要佢先飲哂先送佢返agent度!! 工人永遠唔會將心比己的,好似我地前世欠佢咁,偷野, 大肚, 打小主人等我地都要比多一個月快快送佢走

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

話時話都有咁O既可能~唔係想像力太豐富,而係
d印賤係上黎,真係乜野都做得出架@@~~
老實講,做左我地都唔知,佢地響你地面前扮好有愛心,好聽話,實則有D衰起上黎,你鬧完佢做野唔岩,轉頭佢做左都可以笑面迎人對你架,我絕對相信架@@~
我用過兩個印,合共四年,如果有得我選擇,我都唔想請外傭,老實講,聽得多,知得多重驚~~

leahleahlea 寫道:
尿入面有好多細菌架!真係太得人驚啦!大家真係要小心D!可以的話跟得實D,不要太大安主義。
其實我之前都有担心吾知幾時會得罪個工人,佢會攞我支牙刷來清潔厠所...我老公話我想像力太豐富,吾會禁變態。原來真係有呢類變態人!

大宅

:-x :-x 睇到都嬲呀. 枉佢地d 死人頭成日話信埋d 嘜教物教, 咪又係咁賤格.

大宅

Bowiema 寫道:
今朝事發事我都有倒d比佢飲, 佢肯飲ga, 佢仲話無味, 無問題. 婆婆工人飲到嘔, 佢居然話無問題. 我老公就話, 係果個情形下, 佢點敢唔飲.

佢肯飲就俾佢飲晒佢囉,吹埋喇叭,一滴不留!咁賤咁冇人性!
Bowiema,支持你!

子爵府

醒目開學勳章

真係離晒大譜
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至