跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

Re: ~~72嘩鬼Happy俱樂部~~

聰明豆 寫道:

吾知呀? 可能19追佢時佢扮哂怕羞咁掛??

:mrgreen:

伯爵府

tungtung20040214 寫道:
我黎啦 幾時開黎個topic架? 咁遲先通知我

下午先開咋, 粒豆無通知你咪

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
sabina_bb 寫道:
你指邊個"蚊"水先 你定大李生呀 :lol: :lol: :lol:

唔話你知....等你心思思~~ [/quote]
你唔講我都估到係邊個啦 :lol: [size=xx-small]緊係+wai架

伯爵府

煒良媽咪 寫道:
Hi all:

剛剛見到個topic! 我又來

幾驚你唔識路入返黎呀

伯爵府

聰明豆 寫道:

oh my ar......... 真係一個十全十美既女人呀!!

總之就人不可以貌相啦~~~ :mrgreen:

伯爵府

煒良媽咪 寫道:
自己車 噤利害

he... 小小利害啦 我家裹其實仲有一張未車架, 不過當我車車下先知我大肚咪停左無車囉. 我好鐘意玩針線呢家野架

伯爵府

monmantong 寫道:
sabina,

i didn't use pills, I used to " 6 " the pump by very hot water after cleaning. So far Moses is okay..
Re the milk bag, there is no offer in Jusco, not the same. You can order by phone.

我公司用蒸餾水架, 我驚d水唔係好夠熱bor.  怕唔怕架 咁我電話order啦. tks

伯爵府

唉我都想帶bunbun但無理由帶兩個架, 如果帶個old既collins就會跟d我又放心d, 但新個個我仲有成兩年見....我諗住我同19同collins去, 咁如果collins睇睇下發皮四咁就19一個出去囉 你話咁樣好唔好呢

咁又係,無理由帶兩個bunbun喎。

有無check到套戲做幾耐呀?如果唔係太長,都可以博吓既,不過記住帶定d餅仔,萬一佢扭計俾佢食都可以令佢鎮定吓。我上次同jeffrey去睇無帶auntie,我都係咁,佢一扭要走,我就叫老公出去買popcorn俾佢食等佢定下。

伯爵府

monmantong 寫道:
sabina-- check pm

mon到你收啦
c啦我同我老公有意見分析呀 :cry: 我想比collins入km佢話不如去sc喎. 點算 :-( 連佢同事都話sc唔好但佢又有一個同事個女讀緊, 所以佢想比collins入sc :cry:

伯爵府

tungtung20040214 寫道:
煒良媽,

我都想講架啦, 咁勁, 自己車, 幾時幫我車番張

我車個d好easy架, 好似ikea個d咁叻. 因為我依家住緊個樹係租唔想比咁多錢同心樹落去所以咪自己攪掂囉. 我只係用申縮棒加窗簾咋, 好cheap

伯爵府

聰明豆 寫道:
煒良ma,
妳吾好睇如花粗聲粗氣呀, 佢內在好賢淑架! 啅號怕羞草呀!

係呀係呀 我就係咁既人黎架, 唔知有無人信呢 咁識講野我都要請你食野囉 :mrgreen:

伯爵府

煒良媽咪 寫道:
[quote]
聰明豆 寫道:

煒良ma,

"怕羞草"係咪19叫佢既花朵 [/quote]
吾...你地笑人地既 緊係唔係啦 你都見過19架, 佢點會咁喎

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
聰明豆 寫道:

煒良ma,

係呀,佢仲識織冷衫同買魚呀~~仲有好鍾意睇小說呀~~[/quote]
咁都唔洗笑得衰衰咁架

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

唉我都想帶bunbun但無理由帶兩個架, 如果帶個old既collins就會跟d我又放心d, 但新個個我仲有成兩年見....我諗住我同19同collins去, 咁如果collins睇睇下發皮四咁就19一個出去囉 你話咁樣好唔好呢

記住帶定d小食比collins, 萬一collins發皮四都可以頂住先

男爵府

sabina,

received!
Selecting school for our kid should have the agreement between you and your hubby. Like my hubby, he let me make decision, so he won't involve too much ..
Re your case, it is quite complicated as 19 has his own point of view. Both again, both are good school.
If you want Collin to have more practise on writing, revision, KM is good choice to connect the syllabus of your primary school( Lee Shiu Keung .

Re SC- it will not be too pushy!

mon到你收啦 mon到你收啦
c啦我同我老公有意見分析呀 我想比collins入km佢話不如去sc喎. 點算 連佢同事都話sc唔好但佢又有一個同事個女讀緊, 所以佢想比collins入sc

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
煒良媽咪 寫道:
"怕羞草"係咪19叫佢既花朵

吾知呀? 可能19追佢時佢扮哂怕羞咁掛?? [/quote]
緊係唔係啦 我一開始就係真我本色 19好怕d女人好’之’整同怕羞架. 上次我有個friend係佢bf面前表現得好怕羞, 佢即該打 仲話頂唔順添. 19天生係被虐待狂

男爵府

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
係呀,佢仲識織冷衫同買魚呀~~仲有好鍾意睇小說呀~~

oh my ar......... 真係一個十全十美既女人呀!! [/quote]
你地呢班衰野成日係樹講反話 人地唔知仲以為你地真係係樹讚我呀 :tongue:

伯爵府

煒良媽咪 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
係呀,佢仲識織冷衫同買魚呀~~仲有好鍾意睇小說呀~~

睇佢唔出, 佢噤lady播 [/quote]
仲有好多野你睇我唔出添 :mrgreen: 你幾時有”空”等我show比你睇呀 唔好諗衰野呀

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
聰明豆 寫道:

oh my ar......... 真係一個十全十美既女人呀!!

總之就人不可以貌相啦~~~ :mrgreen: [/quote]
即係咩意思呀

首頁

尾頁

跳至