美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我終於參加咗米絲洛 (Part II)....

我睇見話回應最好唔好超過2,000....所以開個新topic....

別墅

Re: 我終於參加咗米絲洛 (Part II)....

HIHI 大家好呀
不知不覺我已join了2個月,減左11磅
仲有一個月咋,要減6磅,呢家好驚到唔到target呢
真係要加油了 :-(

大宅

嘩...一定得啦....你仲洗乜驚喎....

別墅

hi hi,
都有上黎睇吓你地, 但係就唔好意思報告......監察期過左...都無落..而家130.....自己黎啦. 不過我就勤力左做運動, 但係就無跟餐單食.....不過諗住放縱一下自己, 而家再黎過....大家繼續加油吧!

民房

Re: 我終於參加

masiuling1218,

我今日去join

別墅

masiuling:
希望得啦...可能開始入平台期....呢排都減到但慢左啊
好驚個數字唔識落 ><
大家一起加油!夏天來啦!

iristse,加油呀!MSL真係得的
我不知不覺都在兩個月減左11磅
身邊O的朋友全話我瘦左好多
果種開心真係覺得乜都值得 :)

大宅

iristse190,
唔洗客氣...希望大家都可以係夏天著靚靚衫啦....記住上黎分享減磅成績喎....

babepig,
咁快入平台期....我諗住起碼到20磅先會有平台期咋...不過我諗你減咗11磅..已經係瘦咗好多....我身邊啲朋友都話我瘦咗好多呀....哈哈哈

大宅

wanwanfubb,

你監察期都完埋添喇....你有冇諗過再係msl減呀..?

別墅

無lu, 其實去過msl, 學識左點食, 來來去去都係要靠自己, 食方面同運動方面啫, 不過佢地都真係幫到我既, 我都覺得msl係得既, 但係我就唔會再俾錢減囉, 我反而參加左gym同繼續佢地既kick boxing班. 反而佢另到我鍾意左運動! 靠自己啦....最緊要自己唔好"為食"! 因為我成日偷食!

大宅

wanwanfubb,

我都係剩番一個月減....唔知監察期msl會唔會繼續幫我減呢...?如果得...咁都仲有3個月時間....

男爵府

唉! 之前懶叻咁, 3日減咗2.8磅, 點知今日再去重翻1.3磅! :-( :-( , 成個星期只係減咗1.7磅, 要加更努力啦!

4/7 - 122磅, 食M1600餐
4/10 - 119.2磅, 繼續食M1600餐
4/13 - 120.5磅, 食M1600餐 & M1140餐

大宅

唔緊要啦...你啱啱開始之嘛....繼續努力....

別墅

JASMINEBB

唔緊要啦...其實一星期1.7都好,減得太快唔好架
個數有時係會上落1,2磅,但個trend係一直落的,唔洗擔心呀

masiuling,我都係一個月,一齊比心機 :)
我打算轉運動了,唔做stepper,去跑步!

其實好好奇,監管期係咪開始可以食返出面既野
但就教你點預返份量呢?
定係都係要跟住餐單....
有時都幾驚....完成後有時出街食飯返來會唔會肥返晒 ><

大宅

hello everyboday,

見到開左新topic, 入黎呢度搵左好耐先搵到....

masiuling,

真係好鬼開心同你相認...哈哈哈

我見你都有瘦到.....我今次上去, 只係輕得0.5kg, 上次係140, 今次你139.5....我仲比beatrix話我...點解輕咁少!

不過呢排我真係洗心革面, 乖乖地跟, 因為我時間無多, 6月就會完course啦, 但係我停左係呢個13x-140差唔多成個, 唔可以再咁樣落去!

我而家係跟m1440, 不過中午果餐要食豆同埋麵包, 不過我覺得呢個方法對我好work! 我而家已經日日做stepper, 但係我個fat rate減得無以前咁快! 我而家係32.8, 上次度(一星期前) 係33.7, 希望黎緊可以落快d啦

另外心跳方面, 你最好參加果個體適能, 因為佢會話你知你最work既運動心跳係幾多ga!

別墅

hello hybb,我都係跟緊1440呢
我都要乖乖地跟了...呢排多左出街食

你地係咪次次都有得度fat rate架
點解我好似一個月先度一次既 T_T

大宅

babepig,

唔係次次度fat rate ga, 只不過係我個磅數唔落, 但係我又有日日做運動(真係做, 無講大話ga!)所以個營養師怕我係我而家做緊呢種運動, 我身體已經識應左,或者係我運動量唔夠, 所以唔落磅

所以唔駛唔開心, 佢地每個月會度一次ga

別墅

hybb

原來唔係次次度...嘻嘻...我多心了 ^^"

別墅

我又嚟支持下!
大家繼續努力 ...

男爵府

好慘呀!:-( :-( 今日&後日要食SW(M1140)餐, 三餐只可以食5塊生命麥包+六匙吞拿魚+兩份菜+兩份生果+脫脂奶, 明天就好啲, 可以食9塊生命麥包+5匙吞拿魚+兩份菜+兩份生果+脫脂奶。點解我見其他人食SW餐, 可以食咁多塊麵包嘅? :-( :-(

別墅

JASMINEBB

我今日都係要食特別餐
唔緊要啦~ 當清下腸胃...之後瘦快d靚快d啊 :)

大家繼續努力,唔好鬆懈呀!

首頁

尾頁

跳至