美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我終於參加

小巫女女,

呢個好視乎你要減幾多! 佢地平均當你一個月可以減8磅左右, 除左減磅外, 仲會有監視期, 係教你點樣控制體重, 唔好反彈, 你預平均要1500蚊一個月啦, 如果你只係減8磅, 咁你即係要比3000蚊左右, 因為要加埋個監視期落去

你有需要既話, 我可以借我個號碼比你, 會有75折ga

別墅

ABCD媽咪,已PM你了,謝謝你啊!

唉..我呢兩晚要捱通頂呀....趕功課又做唔到運動
狂想食野好失控 :-(

大宅

Hi All,

我都係msl既會員嚟架. 見到呢個topic好開心, 因為好多人可以一齊分享. 我之前係超肥架. 我係05年12月中join的, 我個課程係8個月+2個月觀察期....我由起初的173.3lbs減到宜家既143.8lb. 實在真係廋咗好多, 我d同事都因為見到我廋咗成個碼而走去join埋msl一份. 但可能program太長, 我呢排勁懶做運動, 可能一個禮拜只做一至兩次....今晚我去咗BBQ...我仲俍咗兩隻鷄翼同兩件豬扒添呀.....呢次死啦......我星期二返去一定勁重. :-(

我想問你地係咪個個都好乖咁每日做運動架?

別墅

各位, 我有D朋友想參加佢地既運動班, 但係要佢地唔係會員, 可唔以幫幫手借個number等佢地玩得平D?

伯爵府

好媽媽勳章

有無人仍想要msl的買野食的50元coupon?
仍有一張~~

另我有兩張100元課程coupon
有無人要??

全部免費送出

男爵府

Re: 我終於參加咗米絲洛 (Part II)....

ABCD媽咪
我想要msl的買野食的50元coupon. Thanks.

I went to MSL on Friday and only lose 0.5 lb due to period. I will go to MSL again on Tuesday and hopefully I will lose more lbs.

4/7 - 122磅, 食M1600餐
4/10 - 119.2磅, 繼續食M1600餐
4/13 - 120.5磅, 食M1600餐 & M1140餐
4/21 - 115.7磅, 食M1600餐 & 2日 M1140餐
4/28 - 115.2磅, 食M1600餐 & 2日 drum 餐

別墅

ABCD媽咪,已PM你了,謝謝你呀

JASMINEBB,你好好成績呀,3個星期無左6磅幾 :D
繼續加油!

複式洋房

how can i join 米絲洛/
how much is the course?
where is the centre?
can anyone give me a coupon and member no?
thank you.
P.S. I am really very fat after baby born
[email protected]

伯爵府

好媽媽勳章

BABEPIG
HIHI
收到PM了..會今個星期寄出

JASMINEBB
請PM你的ADDRESS比我

sharonli210
CHECK PM
我的會員號碼可享有7折
分店在網頁查會UPDATE一點
WWW.MSLHK.COM

大宅

ABCD媽,

好耐冇見你上黎啦...你宜家點呀?仲係咪好fit呢....不過唔洗問都知一定係啦....
係呢...我想問如果我到監察期都未減到我要求磅數...但msl係監察期又安排我食番多啲嘢...我可唔可以自己食番啲特別餐黎減架...
今晚又上去...聽日再報告....呢幾日...日日都出街食飯...大鑊... :-(

男爵府

ABCD媽,

我都想參加msl,你可唔可借個membership no. 比我呀?

Thank you very much...

男爵府

I went to MSL this afternoon and lose 1.2 lbs in these 3 days.

4/7 - 122磅, 食M1600餐
4/10 - 119.2磅, 繼續食M1600餐
4/13 - 120.5磅, 食M1600餐 & M1140餐
4/21 - 115.7磅, 食M1600餐 & 2日 M1140餐
4/28 - 115.2磅, 食M1600餐 & 2日 drum 餐
5/2 - 114磅, 食M1600餐 & 1日 M1140餐

洋房

我想 join 呀, 但又擔心無恆心.... :(
我平時都係同同事食 lunch, 唔知出街食飯得唔得呢?
會唔會日日要食 d 無味而又好清好清的食物架?
如果食 d 好無味的食物, 咪好難頂 lor?
係咪真係 work ka?
我想 lost 20 lbs

:-(

男爵府

Lewein2

我又係唔鐘意帶飯返工, 基本上每日lunch都出街食, 如果食飯我會揀廋义飯or切雞飯(走汁); 如果食粉麵, 我會揀魚旦米or牛丸米(走油), 如果食粥可以揀魚片粥、瘦肉粥or豬潤粥;食日本嘢可以揀某些壽司或魚生飯(不過最好唔好點豉油&芥末), 每一餐都要食菜, 如果有得叫, 我會揀菜心or通菜全走, 如果有啲食店好難order菜, 我就會買定的車厘茄返工司食。

我啱啱開始時都覺得好難, 食食吓就慣嫁啦。 我未夠一個月已經減咗8磅, 呢個月仲食過BBQ, Buffet & 打邊爐, 不過當然有節制啦!

仲有我只係隔日先做運動, 有時打吓碧球or1/2hour stepper。

伯爵府

好媽媽勳章

masiuling1218
哈哈
你錯了!!!!!我比老公養肥了
又回到180左右了
又唔做運動...又日日茶餐廳
我前幾日上去msl拿coupon...
佢地叫我回去...不過連最後一個熟人也會走
本來我決定9月回去再減
現在也動搖了...因同舊的人玩得開心d

我同老公決定9月等亞仔入學..
4個小朋友也讀晒書
早上可去跑步
我同老公齊齊減
現在湊住4個....好難走開去跑..

其實我果時觀察期也會跟
減完後才再用餐單減過

民房

我家姐都有join

複式洋房

我今晚第一次見營養師做飲食指導,我今個星期食M1670餐,都幾豐富,我目標減18磅,希望成功啦!大家努力呀

複式洋房

ABCD媽,
thank you for your information,
but i really want to know"
how many time will u go to MSL per week?
how many money will paid , if i really want to lose 40 pound?

伯爵府

好媽媽勳章

sharonli210
我約係2點多前開始減的
果時係一星期見2-3次
我當時用左10610元..total11個月
本來減66磅的..不過減到45磅後
老公話收手了
因太瘦no good

洋房

JASMINEBB,

多謝你個意見呀 thx

首頁

尾頁

跳至