美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我終於參加咗米絲洛 (Part II)....

ABCD媽,
做乜唔繼續keep住呀....不過唔緊要啦...再減過啦...

尋日上去...輕番0.6磅..真係偷笑...咁食法唔重都偷笑...我問營養師如果要extend個course要加幾多錢....佢話要$1,800.00...好貴呀...到時完咗先算囉...
報告成績 :
19/12 : 148.6磅 (Fat : 35.7)
16/02 : 142.2磅 (m到)
16/03 : 135.0磅 (Fat : 30.1)
18/04 : 129.8磅 (啱岩黎完m...終於衝破130磅大關喇)
21/04 : 130.2磅 (Fat : 26.0)
25/04 : 128.2磅
28/04 : 129.0磅 (要食drum去水)
02/05 : 128.4磅 (其實個幾日完全冇跟個餐食..唔肥都偷笑)

伯爵府

好媽媽勳章

masiuling1218
我懶做運動麻..哈哈
食也係其次
做運動最重要

大宅

masiuling,

乜你尋日上去咩? 點解我見唔到你既? 你約左幾點啊?

尋日上去, 終於落返136...真係有d感動....黎緊呢幾日....我要食三文治餐...不過都幾好, 咁又可以唔駛煮飯...哈哈哈

我今個星期無特別餐要食, 只係食三文治餐....不過我要成星期一先再上去, 希望下星期可以去到134啦....

我前兩日去行街, 買左條連身裙....我實在太耐太耐無試過買到連身裙, 真係開心死我

大宅

hi hi.
各位
我都有少少想去米絲洛減肥... 但我好想問点樣計$$呀? 我見到你地話咩 M XXX , 係咩嚟呀...係唔係要時常去報到呀???
現在心大心細呀..因自已係忍唔到口呀 :-(
我怕唔成功 :lol:

別墅

ABCD媽咪...我已收到你的coupon了,多謝你呀 :-P :-P

今日我又上左去,下星期我就減完啦,減多一磅就到target了 :) 呢個星期無乜做運動都瘦到0.8磅,都好好了 :D

大家加油呀~ 今日營養師叫我參加keepfit 班...我想緊好唔好參加呢.........

民房

Hi Hi, new member to msl
各位,

我想問吓, 豆腐花是点樣計? Thank you!

洋房

今日一次見咗營養師喇~~
第一份營養餐係m1820
點解好似咁多嘢食咁gei?
我呀媽仲話我~"睇住愈食愈肥呀!"

大宅

nalgene

豆付花好似唔食得ga bor...你有無落糖ga? 有落糖就唔得啦

其實一盒大約百福豆付花咁大就等於一份肉囉

大宅

yansoda,

我開頭食係食m1760, 我都覺好似好多野食, 但係, 當你計埋自己平時食既零食落去, 份量係一定多過餐單的

所以盡量正餐食飽d, 咁樣可以避免食零食

洋房

我想問下呢
你地講的 xx 餐, 係咪要自己整架?
會唔會好煩架?
thx

洋房

我今日頭一日食~
都覺得幾易跟~都係烚下菜咁~
仲可以食6件sushi~

大宅

hybb,

我係2號約咗6:45囉...但都見唔到你喎....跟住星期六6號又上咗去...輕咗0.9磅...我仲買咗個stepper添...即晚返去就做20分鐘...尋晚又有做....好勁咁喎...做完出晒汗...因為隻腳都仲未跑到步呀.... :-( 我尋日開始轉食m1220...少咗一份肉...都ok...其實我平時可能都食多咗都未定...
聽日再上去再報告
18/04 : 129.8磅 (啱岩黎完m...終於衝破130磅大關喇)
02/05 : 128.4磅 (其實個幾日完全冇跟個餐食..唔肥都偷笑)
06/05 : 127.5磅 (要快啲先得喇)

男爵府

ABCD媽咪

Received the coupon. Thanks a lot!

大宅

lewein2,

d餐單最好係自己整, 因為容易控制油同鹽既份量, 不過都可以出街食既, 不過就要好小心咁揀野黎食

如果你唔係帶開飯或者係自己煮開飯食既人, 都可能會覺得煩ga, 不過呢個世界無free lunch既, 一定要有d付出ga la

大宅

yansoda,

其實如果出街食, 食日本野會係好好既選擇! 因為sushi無咩油, 不過唔食點豉油同埋wasabi就ok!

大宅

masiuling,

我今日上完去呀, 你聽日上呀? 又見唔到你lu :-( :-( :-(

我差唔多成個星期無上去呀, 由上星期二到今日先上去, 只係輕左1磅, 而家係135.2, 不過呢排我無咩做運動, 因為公司好多時太多野做, 返到屋企累到死

你隻腳仲未好返呀? 有無再去睇下醫生呀? 小心d喎

不過我由join MSL就用STEPPER係屋企做運動

不過你要睇下你個STEPPER下面D鏍絲有無問題, 因為我幫我朋友係MSL買左一部STEPPER, 佢用唔夠一個月就爛左, 係果塊板同下面果個鏍絲接駁接斷左! 記住萬一就係有問題, 要KEEP返張單同埋可以拎去換GA....唔好爛左走去掉...咁會好蝕

男爵府

I just came back from MSL and only lose 0.8 lbs in this week. I need to have egg meal on Thursday. So poor! :-( :-(

1(五穀)+1(肉)+1(奶) for breakfast,
2(五穀)+2(肉)+1(蔬菜)+1(水果) for lunch,
1(五穀) for afternoon tea,
1(肉)+1(水果) for dinner. :-( :-( (一定餓死!)

4/7 - 122磅, 食M1600餐
4/10 - 119.2磅, 繼續食M1600餐
4/13 - 120.5磅, 食M1600餐 & M1140餐
4/21 - 115.7磅, 食M1600餐 & 2日 M1140餐
4/28 - 115.2磅, 食M1600餐 & 2日 drum 餐
5/2 - 114磅, 食M1600餐 & 1日 M1140餐
5/8 - 113.2磅, 食M1600餐 & 1日 egg 餐

大宅

複式洋房

我都諗住參加呀...我見到今期新地有65折cupon, 好似好抵!
我想問下你地係咪除左要煮自己嘅餐單,另外又要分開煮屋企人個份?
唔會覺得麻煩同埋唔會忍唔住想食屋企人個D ga mei?

我覺得雖然同屋企人一齊食飯,但係自己食個D同佢地個D唔同,而且佢地個D又好味D,我怕自己會忍唔住,跟唔到餐單~
:-(

大宅

hybb,

我係msl買嗰部stepper有1年保養架..我諗唔會咁化學卦..
其實隻腳平時行就冇嘢..係一跑就有少少痛啫..所以都係唔跑住囉..尋日上去..又輕番0.6磅..Josephine話應該輕0.7磅..都ok..我見我本簿寫住問我會唔會extend..但Josephine又冇問喎..不過我都諗住唔會extend囉..太貴..係監察期減算囉..我應該差唔多完囉..但仲有2個月監察期..
06/05 : 127.5磅 (要快啲先得喇)
09/05 : 126.9磅 (又就黎m到)

首頁

尾頁

跳至