懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人坐月時用產後廿八方? 效果如何?

如題, 請分享

Thank you
caly

別墅

Re: 有冇人坐月時用產後廿八方? 效果如何?

如題, 請分享
caly

別墅

我有食過 我生個女果陣 我老公買過俾我食
我覺得效果好好 因為我出院第二日 開始已經暈暈地
咁佢買左番黎煲俾我食 頭果幾日 唔見有咩 大約一星期後
精神開始好左 有番d面色 同埋頭果幾日d惡露會多左架
聽講話可以幫你清哂佢喎 咁之後我生第二個 我都有買黎煲

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都有飲...但成個月飲佢都幾難頂...有幾劑d味都好甘~
不過我地唔識自己煲野飲.....所以佢都幾方便o既...

子爵府

好好呀
方便嘛
一袋袋咁每次一袋
飲左個人好精神呀

男爵府

有個朋友有食, 我覺得佢復完得好快,

大宅

現在食緊第七日,效果都幾好。起碼人都精神咗,煲嚟飲又
方便。

大宅

HI

我下個月生啦,都想買 請問你們買精裝定金裝
依晴Hillary, 依韻Eleanor

大宅

我而家食緊 都可以啦, 因為真係好方便, 我老公唔識煮野食都可以煲比我飲丫
我係開刀生,所以生左之後第8日先開始飲,飲左12日.見自己都無咁頭暈同埋瞓覺無再流好多汗(虛汗)

別墅

thank you 各位.

Mini-mummy,

我都會開刀生, 請問你買精裝定金裝?
caly

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

金裝響第五方加多左高麗參同鹿尾巴...我果陣飲精裝!
不過我順產~

首頁

尾頁

跳至