自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

彭錦強定李山河好d??

比d意見呀。。
定有其他好d??

謝謝!

大宅

回覆:大埔朋友幫幫手。。

囡囡不停咳,應該係支氣管炎,3個星期未好!咳多左,想睇反大埔d e生!!

伯爵府

大廚勳章 醒目開學勳章

李山河

別墅

版主 的帖子

我仔仔甲李山河,食幾次就好

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

李山河
BUT我推薦張志強,佢睇兒科好得,人又細心又有耐性
但都要睇下夾唔夾得到

大宅

多謝多謝!!!!

伯爵府

引用:李山河BUT我推薦張志強,佢睇兒科好得,人又

原帖由 晞玥 於 12-09-24 發表
李山河
但都要睇下夾唔夾得到 ...
我仔都係睇張醫生

大宅

價錢邊個平d?

男爵府

我細仔睇胡兆雲,大仔睇盈健李基敏

水晶宮

引用:李山河BUT我推薦張志強,佢睇兒科好得,人又

原帖由 晞玥 於 12-09-24 發表
李山河
但都要睇下夾唔夾得到 ...
李xx冇乜耐性限4min睇1個病人,張志強醫生好有醫德,我全家都睇佢有十幾年,每次我仔發燒去睇第2日會親自打電話問候

別墅

請過張醫生喺邊個位架?

男爵府

中嘉閣地下

男爵府

我個囡睇胡兆雲

男爵府

我兩個仔主要睇張志強和彭錦強,兩位醫生都好有愛心,有耐性,有問必答,唔明解釋到你明。
張志強d藥比較輕,好少開抗生素,價錢大約$200。適合初病時。
彭錦強d藥比較重,好多時都開抗生素,價錢約$260。適合睇極都唔好時。

至於李山河,我絕不會幫襯佢,呢個醫生和佢診所d姑娘係我所見的最差。

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

胡兆雲好得,好能對症下藥,不過次次都要等2個幾鐘,最好打去預約

禁止訪問

回覆:NGA_TING74 的帖子

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Fion710 發表於 12-9-24 20:24
李xx冇乜耐性限4min睇1個病人,張志強醫生好有醫德,我全家都睇佢有十幾年,每次我仔發燒去睇第2日會親自打電 ...
係呀,佢真係好有醫德,真係難得一見買少見少既好醫生
對小朋友好關心又有耐性

珍珠宮

catherineleungg 發表於 12-9-24 20:59
我兩個仔主要睇張志強和彭錦強,兩位醫生都好有愛心,有耐性,有問必答,唔明解釋到你明。
張志強d藥比較輕 ...
至於李山河,我絕不會幫襯佢,呢個醫生和佢診所d姑娘係我所見的最差。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

晞玥 發表於 12-9-24 22:13
, 大埔好多人都話佢好
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

alicialee1210 發表於 12-9-24 22:14
, 大埔好多人都話佢好
唔好聽人講,自己去試下就知。最緊要d藥夾自己個小朋友。

首頁

尾頁

跳至