跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2004年6月bb (Part 16)

未試一套套買, 除非老公開口, 但佢從來無咁叫過. 我鍾意黑色、肉色、白色, 容易襯衫, 從未試過買紅色、綠色、黃色、橙色.....

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

見大家講得咁高興, 我又八卦再問下, 你地老公會唔會同埋你地一齊入去揀架??

子爵府

chris,
我都係黑色、肉色、白色, 仲有粉紅色 , 都仲未買過紅色、綠色、黃色、橙色....
咦....咪住, 結婚時買過一套紅色ga.....著褂時著, 之後都無著過 :mrgreen:

男爵府

Pauline

話時話, 我識左我老公13年, 佢都無陪過我去買wow, 反而我就成日同佢去買佢d內衣褲 ….

子爵府

pauline,
一.....定.....唔......會......

伯爵府

我老公試過一次 :mrgreen:

我閃喇 => 睇醫生

男爵府

pauline

大宅

Me too! Anyway, I hate it when I go shopping for unders and I see men hanging around the 內衣褲 department (I keep thinking they are 鹹濕老...)

wilfredchan 寫道:
Pauline

話時話, 我識左我老公13年, 佢都無陪過我去買wow, 反而我就成日同佢去買佢d內衣褲 ….

等待驗證會員

頭先走左去訓覺...
起身真係涼陣陣.... 一太陽落山就好明顯涼番好多.. 可能您地坐係寫字樓唔覺...

我都唔會一套套咁著... 如果有special offer就可能一套套咁買ge.. 同埋都係襯著乜色衫/ 褲

[size=x-large]記住帶件衫(薄褸)放工呀..出面真係涼左好多....

男爵府

Stephanie,
Pls check PM

子爵府

外面好黑呀... 黑到好似打風咁

男爵府

嘻嘻.....蓮蓮, 咁今晚zoe表現如何?
pcsiauw 寫道:
仙仙呀...zoe 恰我呀... :-( :-( :-(

今晚婆婆同佢沖涼, 無喊呀!!!!!!

伯爵府

仙仙,
報告報告~~~
今晚 zoe 無恰我喇 似乎佢係要 close 個廁所門先願意沖...真係比佢吹賬...

咁你呢? 你仍然托住部 notebook 去陪沖?

男爵府

蓮蓮, 咁就一天都光哂la. 原來zoe咁快就知道沖涼係私家事, 要close the door.

我今晚都仍然係托住部notebook, 不過我都俾左d杯杯佢一路沖一路玩, 都好似ok, 再過多幾日我會try唔開notebook睇下得唔得, 真係麻煩.

伯爵府

係咯, 咁細個就識得要 close the door...唔要比人睇蝕 但係如果我去 shu shu 又唔可以 close the door 喎...

有進步都好架喇...慢慢黎啦... :mrgreen:

係喎, 我放工睇左醫生, 醫生話我塊面果 d 係濕疹黎架......真~濕~滯~~~

複式洋房

hi cynthia, pauline,

i am here tonight....
Rebecca:-D Ian's Album

複式洋房

cynthia,

do you think the two ian's photos are looks like brother wor...the hair cut, the mood......
Rebecca:-D Ian's Album

男爵府

蓮蓮, 咁你唔好食d毒ge野啦. 小心保重.

Rebecca, 又係wor, 個髮型真係幾似wor., 又係做埋d古靈精怪ge表情

等待驗證會員

蓮蓮,
我估您同我家姐個病徵一樣....
上次佢去睇醫生, 醫生話環境污濁/ 或者天氣轉就會有... 亞醫生話個排有好多人去睇佢, 都係話面痕......
我家姐一病發就係空氣污染指數高個幾日......

頭先同老公出左去撐檯腳.... 跟住行左一陣沙田... 係大眾買左crayola ge mess free 紙/ marker/ fingerpaint 俾亞仔反... 佢反得好開心呀.. 跟住我又見到面包超人"痰罐"... 好靚ga.個形狀就好似combi個隻咁. 跟住我就諗佢都唔肯坐..唔會買咁靚俾佢......

複式洋房

想問大家,去Langkawi住邊閒酒店的沙灘最正,同埋Kota Kinabalu有咩玩,L&K比,邊個好玩D?
http://www.babyhome.com.tw/bb/63116[size=x-small]Nico's world

首頁

尾頁

跳至