跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part5)

keroppipooh 寫道:
emily, jove, bonnie, erica,
[size=xx-large]morning

等我都去溫下書 sin

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

angel1106 寫道:
好哀架 攪到人哋手肯添 下次一定要打番幾圈

預埋我得 ng 得 sin

公爵府

好媽媽勳章

大宅

chloemummum 寫道:

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

[quote]
erica_fung 寫道:
我差d"右"記錯左22號去幫軒打歲半針....好彩

琥珀宮

enjoy na

伯爵府

chloemummum :個圖應該唔會計幾時生日(因為中國人過新年就大歲),only計個年,即係真實歲數加1就得架啦。
angel1106 :我8掛試計左,如果你78年(大我一年呀 ),3月有bb,咁就同angel一樣啦。
我係到今年11月就28歲 [quote]
未過生日 我o吾知應該計你虛齡28歲or29歲, 就係呢樣o吾清楚, 要等我問下jove先 [quote]
yes [quote]
[/quote]

琥珀宮

開左新 part na >>>>>> [size=large]part 6

伯爵府

angel1106 :唔係wor,angel11月出世,減10個月,你應該係2月有先arm wor

咁用虛齡計個時你應該係26,咁先match個表,係女,
如果當1月有,咁個表就係仔,match唔到個表,咁就好難同你計。

應該係1月 [quote]
我由頭講過 我有angel個時大約係03年一二月 唔係好記得啦 [quote]
lingirl 寫道:
ivy~你俾我的日期係生日定有左架, 你連幾月幾日有左都知道
[/quote][/quote]

伯爵府

erica_fung :早排a+個個apple廣告,不過唔入圍。
erica_fung 寫道:
jove~~~細細試咩鏡ar [quote]
jove 寫道:
WING0308:唔係我,係細細,[quote]

首頁

尾頁

跳至