跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part5)

CherylMaMa 寫道:

hi small,

公爵府

small22 寫道:

我今日做完一日苦, 終於可以浦頭"la

珍珠宮

但係我覺得佢的裝潢好”企理”係元朗比較少見. 所以都可以.

[quote]
chloemummum 寫道:
點解o甘貴既 元朗有間都係$2~~, 仲係教育路添 [quote]

公爵府

好媽媽勳章

small

其實heyden都o吾係o甘曳啫 又點會好辛苦ar 使o吾使同你
small22 寫道:

公爵府

早D上去比BBsix應吓會好D
[size=large]各位報o左影bb造型照既mami, 請注意:

我已經約o左27/4影bb相la 時間係下午2點鐘, 小朋友要食飽飽&訓飽飽, o吾可以去到影樓先飲奶or訓覺 我留o左你地既電話俾影樓, 大約用45分鐘~1個鐘影一個bb, 其他未影相既bb可以去行街街先 如有問題再通知我la

公爵府

好媽媽勳章

使o吾使預約 [quote]

但係我覺得佢的裝潢好”企理”係元朗比較少見. 所以都可以.

公爵府

好媽媽勳章

[quote]
coco123 寫道:
早D上去比BBsix應吓會好D [quote]

男爵府

chloema, cherylma,

珍珠宮

要o架,佢啲booking都幾full(我指在weekend,唔知weekday會唔會好啲).

如果你要contact,一陣搵返pm俾你又或者sat俾張namecard俾你.

[quote]
使o吾使預約 [quote]

男爵府

coco,

點解o甘既表情既

coco123 寫道:

[quote]
small22 寫道:

[/quote]

公爵府

好媽媽勳章

thank you [quote]

要o架,佢啲booking都幾full(我指在weekend,唔知weekday會唔會好啲).

如果你要contact,一陣搵返pm俾你又或者sat俾張namecard俾你.

珍珠宮

係呀,上次cheryl未影前都喊咗一場架. 所以最好預鬆啲時間.

[quote]
coco123 寫道:

男爵府

yiubb,

一般來講入會所有証就可以入架啦, 至於點解要同會所 confirm 人數呢, 係因為我哋係訂燒烤包, 會所要 prepare 燒烤包的, 所以要同會所 confirm 人數囉. 同入會所係冇關係的. 入會所當然有証就入得啦 !

yiubb 寫道:
wing,

咁慘聽日都要返工

原來要同會所 confirm 人數先可以去架? 我重以為只要有人有証就可以隨時入倒去tim

[quote]
WING0308 寫道:
我 e+ 先至放工啦! bye bye
明大仲要返公司 o.t. , 真慘. :-( :-( :-( :-( 不過只係返一個小時啫, 但都夠慘啦, 千里紹紹返嚟都夠 cccccccccc

swing,

明天記得同 peggy confirm 人數, 跟住你打電話比我啦 ! 因為我想明天同會所 confirm 人數呀, 我怕星期六朝會唔得閒, 到時有人冇得去就慘啦 !!!!
[/quote]

公爵府

[size=xx-large]你有幾苦
small22 寫道:
coco,

點解o甘既表情既

[quote]
coco123 寫道:

[quote]
small22 寫道:

[/quote][/quote]

男爵府

chloemummum ,

最好同我massage o下a ! 妳琴日見佢幾惡la ! 平時工人放假有隻c幫手湊o下仔, 但今我單拖湊仔, 好彩heyden今比我想象中乖, 又很飯o者 !

small

其實heyden都o吾係o甘曳啫 又點會好辛苦ar 使o吾使同你 [quote]
small22 寫道:

[/quote]

公爵府

係呀,上次cheryl未影前都喊咗一場架. 所以最好預鬆啲時間.

[quote]
coco123 寫道:

公爵府

[size=xx-large]人呀)))))

公爵府

好媽媽勳章

同你做massage梗係無問題la 其實heyden真係o吾曳架, 尋日反常係因為有o甘多小朋友係度, 佢少機會同人分享玩具玩啫 你多d帶佢出黎玩咪得lor [quote]
small22 寫道:
chloemummum ,

最好同我massage o下a ! 妳琴日見佢幾惡la ! 平時工人放假有隻c幫手湊o下仔, 但今我單拖湊仔, 好彩heyden今比我想象中乖, 又很飯o者 !

公爵府

好媽媽勳章

桐桐係度攪咩ar
coco123 寫道:
[size=xx-large]人呀)))))

男爵府

o米就係我無用law ! 未係一個全能mami, 我未試過單拖湊仔ga ma !

[quote]
coco123 寫道:
[size=xx-large]你有幾苦 [quote]
small22 寫道:
coco,

點解o甘既表情既

首頁

尾頁

跳至