跳至

首頁
12345...39

尾頁

大宅

***2001年12月精叻小魔怪會***- 第二版

請按此回到第一版

請大家來報到啦, 重新整理個會員名單, 謝謝

大宅

Re: ***2001年12月精叻小魔怪會***- 第二版

***2001年12月精叻小魔怪會***
會員名單

1日:
france 囡囡 齡齡豬 (天水圍/深水步)
琳琳B媽 囡囡 琳琳 (九龍灣)
JasonMa 仔仔 卓奇
5日:
funnyhan 仔仔 樂樂
6日:
Samuel媽 仔仔 嘉禧 (大埔)
7日:
MYRON MA 仔仔 MYRON
11日:
傑傑mummy 仔仔 傑傑 (青衣)
joycelee 仔仔 匡匡
13日:
mangtau 囡囡 尉斯 (油麻地)
wingwu 囡囡 穎欣 (佐敦)
16日:
isee 仔仔 浩浩 (堅尼地城)
18日:
heima 仔仔 熙熙 (銅鑼灣)
豬仔媽 仔仔 豬仔(沙田)
19日:
Sofina 仔仔 俊燁 (紅磡)
23日:
Charmainema 囡囡 Charmaine (葵涌)
24日:
標標 仔仔 Sheung Yim
27日:
Twinsmami 囡囡 芷琳 仔仔 梓謙 (藍田)
30日:
ManLam 仔仔 峻維 (九龍灣)
31日:
Lazyma 囡囡 煦詠

仔仔 : 13
囡囡 : 7

大宅

可唔可以email團體單車相俾我? 我miss 左無影到 :-(

大宅

heima,
我搬左去大埔3年有多, 唔該你幫我update下.

複式洋房

豬仔媽
4/15 我們玩得好開心因我第一次去, 我估我們會去多一次, 多謝你的安排..下次聚會時再見

複式洋房

我住在藍田,請幫忙up-date.
我在復活節14-15日返深圳玩了兩天,好好玩呀!人又多、人山人海,感覺好似走難(好次激呀 ),天氣又凍,我個女穿了6件衫都好凍,因為件件都短袖,之後一家人全部都要買衫.真是一個難忘回憶。

大宅

TWINSMAMI, 去左深圳邊度玩呀 ????

複式洋房

Mangtau,

我去了深圳東方銀座酒店住了一晚,地方就腳在地鐵上面,弟2日去了民俗民化村都好多樣睇呀!

大宅

可唔可以email團體單車相俾我? 我miss 左無影到

大宅

heima :
我可以email 團體單車相俾你 ,
不過我要回公司先可以email 比你,因為我屋企仲係用跟56K所以好慢亞..... :cry:
豬仔媽

大宅

funnyhan
不用客氣...,最緊要是大家玩得開心就得啦,下次再出來玩...
豬仔媽

大宅

豬仔媽

thanks

豬仔媽 寫道:
heima :
我可以email 團體單車相俾你 ,
不過我要回公司先可以email 比你,因為我屋企仲係用跟56K所以好慢亞..... :cry:

大宅

原本開著新topic
我來報到吓

大宅

豬仔媽

收到相了, thanks

大宅

heima
唔洗客氣!

heima 寫道:
豬仔媽

收到相了, thanks
豬仔媽

大宅

isee, 旅行好唔好玩呀 ?

大宅

由 mangtau 於 2006-04-22 14:23:53
isee, 旅行好唔好玩呀 ?

mangtau & others,
我覺得以跟團來講,都算幾好﹗很幸運全程天氣都很好 ,看到很美的富士山和櫻花 。除了特別討厭導遊每日不停不停地sold東西賣 ,其他的都預著會有此情形–自己喜歡的地方不可逗留太久,要去行街shopping等…
最開心當然是鈞浩啦,佢玩哂thomas land內每一樣遊戲,總買著佢喜歡的各式thomas產品;去迪士尼佢亦很興奮,特別對香港迪士尼沒有的卡通城很喜歡﹗由朝10玩到晚6:30,一出大門口,即刻sleep著﹗
沒想到之前和你提到耽心的–晨早morning call、飲奶、一日三餐、行街等等都不是問題,每日佢都很開心,很躍跃﹗跟著大表姐,我和我老公都幾嘆吓

大宅

第一版唔見左 ~~

大宅

出番黎啦

我整左條link係第二版第一個留言, click番出黎就得了
mangtau 寫道:
第一版唔見左 ~~

大宅

大家間唔中入黎吹下水啦

首頁
12345...39

尾頁

跳至