單親天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: *22╭歲以下媽媽。﹏。part4*

superlover_mak,

哈哈~我都係~我前日先食完雪糕~
琴日先飲完涷野~
我都唔會介口~只不過就盡量少食囉~
如果唔係我覺得好對唔住自己~

珍珠宮

好媽媽勳章

mak,係呀,所以我先唔要,因為好辛苦吹好左玩完又放氣就麻煩,咁之前我吹好放響其一間房,但而家整左一間比亞囡,一間客房,如果唔放氣,就差唔多成間房比晒佢,所以我唔要啦!~

男爵府

maggie,

我岩岩度過個位....岩岩好擺係我屋企中間~
kee~我既意思唔係要你比我~只係我想知有幾大姐~
不過我依家都煩緊.....等時搵咩比bb擺佢係地下玩.....
等我可以舒服d做其他野........

大宅

cat,

我細個成日整估人ga∼
由其係我細佬∼
我成日收埋左佢d 野∼要佢搵好耐ga∼

大宅

cat,

你小心呀∼
唔介口, 第時個b 好似我個b咁有好多敏感∼
我個仔有皮膚敏感(濕疹), 氣管敏感同埋鼻敏感∼
你睇住呀你∼
唔好好似我o個個咁呀∼$$都使多d 呀∼

大宅

maggie,

我問左我媽咪, 佢say no∼
話屋企冇咁多地方擺....

珍珠宮

好媽媽勳章

cat,無問題你都可以要,有位放就得,不過真係放左行都無得行 ,到時我搵張bb地墊比你啦!~我比左2張我妹佢竟然唔知收埋左去邊 仲未拎出黎比佢bb玩 激c我!~

男爵府

superlover_mak,

哈哈~咁我又唔住整估佢~
我只會如果佢同我爭野玩~我會同佢打架姐~
所以果時激到我阿媽成日想唔要我~
有次仲因為我激得我細佬太緊要~
佢搵架巴士扑穿左我個頭流血...
哈哈.....平常d阿媽一定好擔心嫁ma~
我阿媽知道左仲話我抵死~
咁你話我細佬果陣幾百厭~

男爵府

maggielau0705,

哈哈~唔緊要~就算我哩邊冇位~
我媽咪果邊都有大把地方比佢玩~
因為遲d我bb要兩邊走~
所以我要幫我媽媽諗埋有咩地方可以安置bb~ :-(

大宅

cat,

我以前成日打我細佬ga∼
但有人蝦我細佬我實唔放過佢∼
coz 我細佬只可以俾我蝦∼

珍珠宮

好媽媽勳章

mak,
唔緊要,咁比cat啦!~

講整估,我囡都成日收埋d野,甘前2日,當我地出門口時,我隻老就周圍搵車匙,我同佢搵左好耐,問霖霖,佢答我唔知道 佢原來將車匙收左響我地個衣櫃裡面

男爵府

mak,

哈哈~我身邊另外d媽咪好多都唔介口~(我媽咪都係)
不過生d bb出黎都冇事好健康~
所以我諗都係個個bb唔同嫁姐~
你睇下芳芳果個幾健康就知啦~

珍珠宮

好媽媽勳章

cat,
咁你到時拎埋,我會執好比你, ,咁個吹氣鴨仔沖涼盤你要唔要??

男爵府

哈哈....我諗我細佬知道左第時bb有波波池玩~
佢一定同佢搶黎玩姐~kee~
不過我bb依家未出世~我細佬都已經好錫佢~
仲鍚佢多過我男朋友錫佢牙~
不過話晒佢兩個都細~
我驚第時佢兩個夾埋黎蝦我牙~ :-(

珍珠宮

好媽媽勳章

mak.
我都無介口,霖霖都無敏感同好少xx.....我仲食燒鵝

男爵府

如果冇其他媽咪要你先比我啦~
我諗我可以慳返之後果幾年d玩具$~
maggie~我真係好愛你~
我驚星期二果日我一見到你會忍唔住攬住你黎錫牙~

珍珠宮

好媽媽勳章

唔知winmi,wincy要唔要我囡d衫,我想盡快清埋佢,唔好咁多一袋二袋野!~

大宅

maggie,

哈哈∼
你個女咁可愛既∼

珍珠宮

好媽媽勳章

cat,
咁就愛我!~其實如果我好細生,你都可以做我囡呀 ,我2個妹同細佬,表妹表弟(好多個)都大過你呀!~

大宅

cat+maggie,

皮膚敏感同埋氣管敏感我本身有, so 遺傳左俾佢∼
但鼻敏感我都唔知點解佢有....

首頁

尾頁

跳至