跳至

首頁
12345...65

尾頁

男爵府

10-11月/2005的媽咪交流會(Part III)

10-11月/2005的準媽咪交流會(Part III)

歡迎光臨 ! 今日是我地聚會的大日子兼喬遷之喜 !!!

哈哈!!!!
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

禁止訪問

Re: 10-11月/2005的準媽咪交流會(Part III)

大宅

Re: 10-11月/2005的準媽咪交流會(Part III)

wongkaka,

我頭先正想問你幾時搬過來, 點知轉頭你已搬咗...好呀...
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

男爵府

babyellow,
係呀! long time no see ! 你的小公主點呢 ??

babyellow 寫道:
hihi~wongkaka...long time no see~

http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97

大宅

今日真係好開心呀!
小b仔晉熙相簿 傻豬晉熙BB 26/10/05 3:02AM 係屯門醫院出世啦 出世 ~ 2.97KG 轉身:21/03/2006 31/10 ~ 3.18KG 1ST牙:13/05/2006 10/11 ~ 3.57KG 識坐 :17/06/2006 26/11 ~ 4.66KG 識行 : 13/01/2007 31/12 ~ 5.85KG 出水豆:19/02/2007 03/02 ~ 6.96KG 14/03 ~ 7.96KG 09/05 ~ 8.66KG 28/10 ~ 10.48KG 22/01 ~ 11.6KG 80CM 27/04 ~ 12.5KG 86.5CM

大宅

fallenstar
我隔離果個應該係cecimelody呀~~~~~

大宅

唔好意思,我要o係呢度post多次~~~~

各位媽咪
如果你地有同瑤瑤影相的話,介唔介意e-mail比我呀
[email protected]

大宅

WONGKAKA & ALL SISTERS,

係呀, 打搞曬喇!我係11月既媽咪呀!
多謝wongkaka幫手搞今次既聚會呀, 辛苦曬喇!希望到bb1歲既時間希望再見到大家啦!
我都好心急睇下攝影師的相呀, 我地今日雖然有帶相機, 但我發現我老公只係影左3、4張相,激死我!佢既理由係「有專業人士影相喎, 我地唔駛擔心啦.」啞曬!
我地今日去左永安同埋海港城shopping,乘機買左好多野, 正!(因為買左野先可以free parking, hehe)。童童真係好喜歡行街睇野, 睇到自己訓左覺都唔嘈。但係今日在酒店就真係失禮曬喇! 請原諒呀!
各位如果有童童的相, 都請email 給我啦:
[email protected]

p.s. 我手頭上只有一張集體相, 唔介意影得唔好既請到「車厘子的安樂窩」睇下先啦。
http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album4&mid=108789&folderid=602493&page=4

別墅

好媽媽勳章

shuiyan 報到!!
整番個 reference 俾大家先

[size=large]預產期約10-11月/2005的準媽咪交流會

[size=large]10-11月/2005的準媽咪交流會(Part II)

[size=large]16/4 Gathering 小小 snap shot (得

男爵府

shuiyan,

多少唔緊要, 最緊要beautiful !!!!

大宅

恭喜喬遷之喜

大宅

shuiyan,
d相好靚。

我都有帶相機,但一張都無shoot到

姊妹們:
如果有醜豬昕昕的相,麻煩各位email給我 [email protected]

複式洋房

hi hi,
咁多位, 錯過左今次既聚會添...
希望下次join 到啦...

伯爵府

wongkaka

今日真係辛苦曬妳......
我覺得今日既安排 so perfect
第一. 場地方面 ~~ 交通方便
第二. 費用超平 ~~ 仲要係自助餐
第三. 攝影安排 ~~ 呢項係我最欣賞既.
........因為, 每次 gathering 影相都係得媽咪 & BB
........有一個專業既人仕幫每個家庭去 take care ~ 真係好正
........而且, 大家直接 download D 相就 OK. 唔洗煩.
........最重要係妳個 friend 會主動去捕捉 BB ~ D 得意動態.
........好 ~~正~~. 我地11月黎緊既 Gathering 我真係要
........參考一下先得.

我想問下, 今日果個場. 如果要包場幾多 $$$
可以聯絡邊位呢 !!
我覺得今日都幾平.....呢個場我想 book.
唔知妳可唔可以幫下我呢 !!

仲有, 我想知點樣聯絡 disney. 因為, 我想好似妳地上次
咁有個大公仔影相呀 !!!

唔該曬妳.

mandy

男爵府

各位媽咪,

我個friend已攪掂晒full version相, 請check your e-mail.

在此thank you Eddy 攝影哥哥 !!

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

其他媽媽,
今日錯過左, 唔緊要下次一定有機會, 不如先睇下我地d相先啦 !
4月16日gathering

Mandy,
你決定左幾多號 ? 我要幚你問下先。
另外若你真的揾我個攝影師老朋友, 要早d, 因為佢好多時假期俾人book去影結婚相、聚會相, 雖然佢係業餘, 但有好多fans介紹dfriend比佢及有公司請佢, 貪佢好人同埋會教人點擺post同埋走位!

伯爵府

wongkaka

勁呀 !! 果然快手.
咁快有相睇 ~~ 正~~

我想係 5月28日星期日
如果好似今日咁既價錢就 very good 啦
唔知酒店可唔可以 allow 12:00pm 到 4:00pm 呢 ?

仲有我今日老人痴呆...唔記得左妳個朋友話幾 $$

唔該曬 !!!

mandy

男爵府

mandy,
你咁夜仲未sleep ?
我估酒店未必可以, 以我記得佢地有tea buffet, 不過若果你地包場要問下先

我個friend話$600包3個鐘, 每over1個鍾多$100 (朋友價)

各位,
d 相大家覺得ok 嗎 ?

首頁
12345...65

尾頁

跳至