跳至

首頁
23456...65

尾頁

大宅

Re: 10-11月/2005的準媽咪交流會(Part III)

[quote]
BERRYTOTO 寫道:
Shuiyan
條管吾會大架!我要將成條野講一次!首先有塊大約一蚊銀size既膠片接駁條管,膠片個位係係奶咀個到﹐管尾有粒朱(有膠包住)。只要佢一「絕」d奶就由朱粒跟住上條管﹐然後去左塊膠片以上即成個奶咀到係奶﹐然後只要佢慢慢」絕」d 奶就會沖上,所以係頭一次用力之後慢慢己經可以「絕」。出街會方便係車仔?住個樽就可以飲﹐吾駛成日要抱住比十個good!
[quote]

多謝你的詳盡介紹,遲d等我光去look look!

仲有,新張大吉,生意興隆! 我地又有個好地方行嘞!

別墅

好媽媽勳章

Re: 10-11月/2005的準媽咪交流會(Part III)

babyvinci,
我諗即係你講

大宅

berrytoto,

多謝你詳細解釋...等我今日放工去買比亞仔先...如果係咁好用...

歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

複式洋房

喂喂.你哋嗰日個party好似好開心咁喎 !! 最衰我去唔到啦 , 有無相睇吓呀 ?? !

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

shuiyan 寫道:
kawai,

歡迎, 歡迎....

歡迎加入呢個八掛師奶交流團....

hehe~~多謝多謝~~

BERRYTOTO,

我都買左果隻飲管呀!!我媽咪之前重話鬼我做咩咁快比佢用呢d野...佢話起碼一歲先用喎... ?-(

大宅

hi all,
YEAH!我都係八掛師奶, 快d 黎報到先!

wongkaka,
我睇左d相喇, 好正呀! 果日個場地燈光都幾暗, 但出來的效果完全唔覺暗囉, 同上次果d完全係兩回事呀! 不過我發現亞囡原來無乜影到相, 因為中途訓左覺. 但我同老公就好抵囉, 唔係因為食左好多野而抵喎, 而係我地兩個不停咁抱人地既bb, 搞到都好唔得閒

男爵府

睛靈勳章

cancel

男爵府

睛靈勳章

cookiegg & wongkaka,

收到你地既email, thank you!:-P
我都未有時間睇清楚自己部機d相.

大宅

wongkaka,
你地d相好靚呀, 最衰我黎唔到啦!!!羨慕c我la 下次gathering我一定要去呀

大宅

kobema
你o係邊度見到d相呀?

大宅

pamila,
嚮呢樹呀pls click>>>4月16日gathering

大宅

kobema

哈哈~~~咁你下次記住出現喇

大宅

哈哈, 我睇晒所有相啦, 今次阿囝影左好多呀! 發達啦!

再次多謝 wongkaka, pamila, eddy攝影哥哥, 海晴爸爸, adrian爸爸!

shuiyan,
我老公都話你老公好勁, 影d相好靚!
Hello! 我叫 Vinci, 係囝囝, 我係05年10月2號出世!你地快d去睇下我個blog!

複式洋房

D 相好靚呀!
多謝 wongkaka, pamila,攝影哥哥, 海晴爸爸, adrian爸爸.
Thank you again.

[img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD7/116184/s180/121107.24612912.60317.jpg[/img] 歡迎參觀希希網站 :-D :-D :-D

大宅

kobema &肥吞吞媽咪:
唔緊要啦, 希望下次你地同老公都有holiday, 可以一齊玩啦!

berrtoto,
係呀, 阿女用緊avent大樽呀, 等我搵日去元朗荷花睇睇先你既重點推介先。
我本時行利時, 只係知道有下面個幾層, 原來上面都有靚衫架!!下次去到一定要捧你場呀! 咁你而家係咪自己一個睇鋪 o者?呢期有無bb女的泳衣呀?

大宅

多謝 wongkaka, pamila,攝影哥哥, adrian爸爸.
Thank you again.

但唔知點解carlson仔唔多鍾意笑(可能佢爸爸唔係到), 激死我...不過都好靚, 但唔知點解會有啲相咁光....

同我覺得係這裡feel到有啲嘢....我唔介意你地話上次啲相唔靚, 如果係我同我個friend講叫佢退錢, 再唔係我自己退返比你地...因為我唔想有啲mami講啲說話有"骨"囉....同如果你地對我有意見的話, 我可以唔再係到留言, 同我覺得有排斥成份.....希望你地唔好介意我咁直接.....我都只係想搵人傾下....我近來有好多好多壓力從四方八面來...我真的唔識handle, 係到識到你地我好開心....但我覺得自從個次gathering之後就有好問題出現咗....請唔好介意... :-( :-(
(或者我個想法錯都唔定, 希望係喇) :-(
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

fallenstar023
又要返工,又要湊carlson仔,係會有壓力架喇,唔好亂諗野啦.我地個個媽咪都好多謝你地義務做咁多野架,多謝都黎唔切呀,邊個會比說話你地d咁落力o既媽咪聽先得格.我地呢度個個媽咪都係攞個心出黎識朋友同交流心得麻.
有咩唔開心咪同我地傾囉.你已經好叻架喇~~~~~起碼肯講自己o既feeling出黎.
記住唔好亂諗野,諗野咁負面都會影響carson仔架.你為佢好就要事事諗正面d,你得o既~~~

大宅

pamila,

多謝你支持我...我想我好快有精神病... :-( :-( :-(

大宅

cookiegg
我仲係收唔到d相呀~~~再send過可以麻
[email protected]

大宅

fallenstar023
儍瓜,邊有咁易有精神病丫~~~ :lol:
其實呢度個個媽咪都好友善.做得媽咪都有愛心架啦 可能大家文字上交流時有所誤會啫,唔好記住佢啦~~~~

首頁
23456...65

尾頁

跳至