興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

今日三星 Note II 發怖會消息,
Note II LTE 版會係十月尾推出,
估計價格約 $5998 - $6198

死人三星,好心就直接 3G, 4G 版同時推出啦,
先至相差一個月,
依家到底出 S3 LTE 還是等出 Note II LTE 呢??
到我煩惱啦...

大宅

A346 發表於 12-9-27 17:05
今日三星 Note II 發怖會消息,
Note II LTE 版會係十月尾推出,
估計價格約 $5998 - $6198

佢甘講一講NOTE2不會大賣
有無LINK 睇下

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

davelyh 發表於 12-9-27 17:18
佢甘講一講NOTE2不會大賣
有無LINK 睇下

呢度
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=473555599331774&set=a.212349502119053.53846.131173933569944&type=1&theater

珊瑚宮

畀面勳章

我會等 Note II Lite

大宅

咁樣好似等Note2 lte好d啵...

大宅

噢, 公司上唔到面書,回家睇睇, 謝

水晶宮

等到頸都長

禁止訪問

男爵府

回覆:Note II LTE 係十月尾推出

大宅

好彩末訂note 2...打算明天去買的

愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

侯爵府

嗚,我訂左機呀!好唔好撻訂?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

lovelyliz 發表於 12-9-27 18:16

我部3GS真係用唔到啦, 等唔到, 而且我打算轉去無4G既台, 所以用住3G先算.

侯爵府

畀面勳章

引用:嗚,我訂左機呀!好唔好撻訂? +

原帖由 lovelyliz 於 12-09-27 發表
同佢講將啲訂轉去 LTE 版問吓得唔得…

別墅

早已訂3G了

複式洋房

今年大賣機王應該都係Note II

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

下...note 2同note2 LTE只相差1個月出, 估唔到咁快喎, 仲以為要1月尾先出添

侯爵府

引用:Quote:lovelyliz+發表於+12-9-27+18:16+嗚

原帖由 goo_littlebb 於 12-09-27 發表
我部3GS真係用唔到啦, 等唔到, 而且我打算轉去無4G既台, 所以用住3G先算.
我都用緊3gs
部機lag到,我都唔等喇

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+goo_littlebb+於+12-09-27+發

原帖由 lovelyliz 於 12-09-27 發表
我都用緊3gs
部機lag到,我都唔等喇
同志我部3gs用左兩年幾,俾我跌到五勞七傷,仲好慢,真係用到火都嚟,所以先心急落訂買Note2出機,雖然3g夠我用有餘,不過samsung啲marketing咁衰,再下次換機都諗過先

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

等...........

首頁

尾頁

跳至