親子旅遊

跳至

首頁
45678...84

尾頁

男爵府

Re: 東京箱根八日遊記

Masako,

Book twin room, 3 大 1 小入住, 我相信妳地都會訓得好辛苦 wor .
『我們既有這許多的見證人,如同雲彩圍著我們,就當放下各樣的重擔,脫去容易纏累我們的罪,存心忍耐,奔那擺在我們前頭的路程,仰望為我們信心創始成終的耶穌。』
(希伯來書 12 章 1-3 節)

大宅

3人房 5天共 65500日元 不包早餐
早餐要買卷 $1050
地點就係 劇場酒店 後面, 等我6月中去完之後 再報告
我訂左 hotel grand city clicker here --
[url=http://www.baby-gaga.com/][/url

大宅

[url=http://www.baby-gaga.com/][/url

大宅

Hi, phoebepanpan,

咁請問大阪第一方唔方便食嘢同行街呀?如果兩大兩小一間房又夠唔夠住呢?
咁子彈火車係咪一定有位坐呢?因為去東京起碼兩、三個鐘,無位就慘啦!

大宅

rachethew:

我想問下你17號是日本什麼假期,是否很多人?

[quote]
Rachethew 寫道:
phoebepanpan,

想問一問,我book 咗7 月到大阪東京玩 8 日,因為要避咗 17 號日本假期,所以就阪入東走,東京我地 book 咗Keio,貪佢有 free shuttle 去disneyland,但大阪就未決定 book 邊間,但因同行有 3 小童,所以想以最方便我原則,請問有什麼good suggestion? 另外打算第三日搭子彈去東京,請問需唔需要預先係 Hong Kong book 定車飛呢?定係去到先係車站買飛好?子彈火車有無劃位

侯爵府

2020勳章 好媽媽勳章

peony2002,
咁我又唔知係咪間間都要reconfirm, 但你可以自行email 同佢confirm

skytower52,
研究下地圖吧 ! 行10-20mins
sunshine city 位置地圖
http://www.limousinebus.co.jp/e/noriba/map_ikebukuro_mejiro_kourakuen_kudan.html

super hotel 位置地圖
http://www.mapion.co.jp/c/f?ino=BA434993&grp=cat02&uc=4&scl=25000&exm=1&size=620%2C500&sfn=cat02_infomap_00&pg=2&edge=1&

Rachethew,
大阪第一在梅田區, 梅田係中心區去邊都好方便,
book twim room 應該夠你地住,
http://www.osakadaiichi.co.jp/home/index.html

我地上次係買JR 全國pass, 唔太記得係咪早一日拎pass, 順便book 埋子彈火車,

相你都係要早一日book 定位....
[乘車前須先持週遊券到JR各車站的售票處或JR綠色窗口(Midori-no-madoguchi) 預定座位。國外不接受訂座。]
http://www.e-japannavi.com/trans/citykan5_2.shtml
My name is Phoebe 我用手機上BK , 麻煩唔好點評問我野哦

大宅

心心形形,

7月17號係日本乜嘢假期我就唔知啦!但我屋企 d 日本日歷果日係紅色

大宅

Thanks a lots!我上網見大阪第一價錢都 ok,比日航平好多(因有 friend 話日航好方便),咁我諗可以試下。請問機場有無 shuttle 去?定係要搭 JR 呢?

大宅

phoebe,

我又點會罵妳呀 唔該晒妳就真

zoey,

我去八日都未安排好行程呀

大家有無好提意呀 :wink:

day1---- 池袋.....加夜遊
day2---- 防災.....西武園....涉谷
day3----道具街....淺草....坐觀光船到台場
day4----迪士尼海洋
day5----迪士尼
day6----?????
day7----築地....百貨勁購物(1/7)大減價....4:00去kittyland
day8----百貨購物.....上野....走人

其實我想去千葉住一晚, 玩牧場.....有無人去過, 幫幫手呀

大宅

[quote]
Rachethew 寫道:
心心形形,

7月17號係日本乜嘢假期我就唔知啦!但我屋企 d 日本日歷果日係紅色

大宅

7月17 日 係感謝海洋之紀念日

別墅

phoebe,
咁點樣做member呀?,你都無答我。多唔多thomas 好

公爵府

HAPPYXO
hotel grand city我住過, ok嫁! 我住個時semi-double都係8400yen, 好抵住! 由於我今次想住上野or新宿, 所以無考慮!

大宅

phoebepanpan

唔該哂,我都係經大石兄book呀.

侯爵府

My name is Phoebe 我用手機上BK , 麻煩唔好點評問我野哦

侯爵府

侯爵府

[quote]
dorame 寫道:
phoebe,
咁點樣做member呀?,你都無答我。多唔多thomas 好

大宅

請問池袋防火防災館係幾點close?有冇website可提供,麻煩哂.

別墅

phoebe,

thanks a lot. I've other questions. I registered but there is no responds. When will they reply? at once or one or two day(s) later? In addition, I read one of their register conditions is (should be Japanese resident).

子爵府

2020勳章

Hi all moms

Anyone visited Mother Farm before? Do you have any info about this? Where can I join their local tour? Is it worth to go with 4.5 yrs old girl? Thanks in advance.

首頁
45678...84

尾頁

跳至