自由講場

跳至

首頁

尾頁

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

巴士叔叔跟每位上車嘅乘客講" 早晨你好",doo 完後仲要講"多謝哂!"

我真係第一次見, 自己當堂醒哂,精神哂!
但唔識比反應佢! 只識微笑點頭咋!

miffymiffy    發表於 12-10-4 10:55

大宅

回覆:Good Morning 嘅開始

依種情況香港真係未試過,去台北就試得多

珍珠宮

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:JasmineBaby 的帖子

我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

子爵府

回覆:BB200200 的帖子

公爵府

畀面勳章

回覆 回覆:JasmineBaby的帖子

子爵府

公爵府

畀面勳章

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

引用:依種情況香港真係未試過,去台北就試得多

原帖由 jojo999 於 12-10-04 發表
依種情況香港真係未試過,去台北就試得多
糸呀,D乘客上落車都唔該同多謝司機叔叔,好溫暖,我都有跟佢地甘做

水晶宮

畀面勳章

侯爵府

引用:巴士叔叔跟每位上車嘅乘客講"+早晨你好",d

原帖由 JasmineBaby 於 12-10-04 發表
巴士叔叔跟每位上車嘅乘客講" 早晨你好",doo 完後仲要講"多謝哂!"

我真係第一次見, 自己當堂醒哂,精 ...
請問邊一架巴士,我未見過.

kckammy

珊瑚宮

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+JasmineBaby+於+12-10-04+發

原帖由 kckammy 於 12-10-04 發表
請問邊一架巴士,我未見過.
九巴, 屯門開出!

翡翠宮

JasmineBaby 發表於 12-10-4 07:35

我真係第一次見, 自己當堂醒哂,精 ...

早晨, 3眼仔~~

翡翠宮

伯爵府

熱血勳章

咁好禮......我會好驚........希望佢可以堅持, 乘客懂得感激

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

當堂醒曬。

首頁

尾頁

跳至