跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:2002年11月BB會 - 10周年!!!

大家好! 『十週年聚會』期待ing

glory  記得星期六唔使返香兒呀~  發表於 12-10-4 16:26

大宅

回覆:glory 的帖子

就係咁啱4至6有節目囉。

googoo, 都真係好難搞。

大宅

歌,蕩失就無,不過撞咗好多次都撞唔到個 password。終於要reset 先入返嚟。

男爵府

^O^ 發表於 12-10-4 15:38
其實仲有亞蓉個女,佢都係10月28日出世架。你仲有冇同佢聯絡呢?

係呀....不過無同佢聯絡都好耐, 好彩有FB, 唔係大家都會失散~

男爵府

Honeybee-0211 發表於 12-10-4 16:00
就係咁啱4至6有節目囉。

googoo, 都真係好難搞。
<就係咁啱4至6有節目囉>~係咪4點至6點

男爵府

Honeybee-0211 發表於 12-10-4 16:06
歌,蕩失就無,不過撞咗好多次都撞唔到個 password。終於要reset 先入返嚟。

...

我就有時會去幼稚園邊舊朋友樹吹水, 所以個password都用得到~

男爵府

^O^ 發表於 12-10-4 15:37
其實Mimi逢星期六同日都要學野,所以都要度度。

樂樂都係逢六, 日都要學野~mouth:

侯爵府

好開心見返大家, 10年時間原來可以過得咁快

好好彩, 我仲keep住大家既電話number, 我聯絡左阿蓉, 希望佢成功login啦

我係搵唔到somimi, 唔知有冇人聯絡到佢?

珍珠宮

心心 發表於 12-10-4 16:55

好好彩, 我仲keep住大家既電話number, 我聯絡左阿蓉, ...

其實我好似改左電話號碼.

SOMIMI好似都有FACEBOOK喎!但我地冇互add。

珍珠宮

好好彩, 我仲keep住大家既電話number, 我聯絡左阿蓉, ...

仲有Ama, 517,西,Ronnie,boboma, Dorothy, 佩佩 etc.

大宅

阿西 cfm會到

男爵府

等我試下搵somimi~

大宅

Hi Hi ))) 幾經辛苦终於可以login la. 好耐冇見啦!!

大宅

見返大家BK名,真係有想當年feel

Honeybee, long time no see. 希望10周年gathering 見到你和GB 啦.

大宅

好媽媽勳章

大家好耐冇見呀, 好期待再見面。Makus 星期六日都要學野架,不過十周年大日子,我梗係要就一就啦。唔係又要再等多十年㗎啦

大宅

引用:好開心見返大家,+10年時間原來可以過得咁

原帖由 心心 於 12-10-04 發表

心,好在有你。

大宅

引用:見返大家BK名,真係有想當年feel+ Honeybe

原帖由 tatacat 於 12-10-04 發表
見返大家BK名,真係有想當年feel

Honeybee, long time no see. 希望10周年gathering 見到你和GB 啦 ...
tata,
我哋一定盡量到,因GB當日係最尾嗰堂要考升級試,所以

侯爵府

剛剛聽到boboma把聲音好感動呀

Makusma: 廿周年,會吾會分享個孫食邊隻奶粉架

Honeybee: 大人出黎好重要,班10歲BB吾會了解我們的心情,想當年日夜bk學湊bb, 分享bb成長,輕鬆打油詩...真的好多點點滴滴在bk

大宅

回覆:心心 的帖子

心,當年真係 發夢都BK.

POPO)))) 你係邊啊?))))

大宅

加埋主題

那些年 我們在BK的日子!

首頁

尾頁

跳至