跳至

首頁

尾頁

男爵府

心心:
我入吾到p.1參加,幫我2大1小吖
⋯⋯我老人家撹吾掂新科技

大宅

回覆:2002年11月BB會 - 10周年!!!

對唔住,我真係嚟唔到。因為當日GB 4-6 係鑽石山考升級試,唔可以miss。上午要返崇拜成點幾先完,好唔忍心要推遲啦。

大宅

報名呀!(更正)
Sandy媽 2大1小

男爵府

遲左入黎mouth:, 老心.....計埋我呀,2大1小

男爵府

當天有事未能出席,你地玩得開心d啦!
不要讓孩子走上安逸之路,教他面對挫折,要讓他有一種危機感,培養抗逆能力。

公爵府

2021勳章

回覆:2002年11月BB會 - 10周年!!!

Hi~大家好呀~我女女都係02年11月出世架!我來左bk一年多,從未認識過同我女同年既朋友架!

侯爵府

妍媽: 你好!! 多多指教!!

re: 十周年活動, 請大家上facebook

somimi : 我沒辨法聯絡你, 你有冇facebook, please contact me

有冇人知道somimi 電話number or 聯絡方法?

侯爵府

SANDY媽: PLS CHECK FB

公爵府

2021勳章

引用:妍媽:+你好!!+多多指教!!re:+十周年活動,+

原帖由 心心 於 12-11-12 發表
妍媽: 你好!! 多多指教!!

re: 十周年活動, 請大家上facebook
艾唷〜我十一月頭入過來,見無人回應我,我以為唔歡迎我呀而家睇返,原來12號有人應我架!錯過左認識大家希望將來仲有機會認識妳地啦!

首頁

尾頁

跳至