美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

好耐冇修眉....請問有冇修眉師可介紹比我,tks

以笑臉迎接每一天 , 以信心去對抗逆境  ^0^
一個人的快樂 , 不是因為他/她擁有得多 , 而是因為他/她計較得少 ^0^
因為愛,學會珍惜.因為愛,學會不捨.因為愛,你要學會放下.
每個人都有一顆慈悲心,視乎你有沒有好好運用它. 慈=施予別人快樂, 悲=拔走別人痛苦.

子爵府

回覆:修眉師介紹

而家去植村秀修!係就貴d但可以換products...

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

回覆:mirandalaw 的帖子

謝謝妳

一個人的快樂 , 不是因為他/她擁有得多 , 而是因為他/她計較得少 ^0^
每個人都有一顆慈悲心,視乎你有沒有好好運用它. 慈=施予別人快樂, 悲=拔走別人痛苦.

男爵府

畀面勳章

回覆:wingwingq 的帖子

請問可介紹我嗎

子爵府

wingwingq 發表於 12-10-5 13:29
我同d frds修眉去開旺角salon.收$45, 好nice同修得好乾淨...
where?

伯爵府

畀面勳章

我同d frds修眉去開旺角salon.收$45, 好nice同修得好乾淨...
邊到??

男爵府

引用:而家去植村秀修!係就貴d但可以換products.

原帖由 mirandalaw 於 12-10-05 發表
而家去植村秀修!係就貴d但可以換products...

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

我在深水歩南昌街附近見到有間叫"為x美容院"

我無去試,因好爆....
但好多人排去修眉,男女老少都有,我先覺驚訝....
好似話睇埋相....好似成$180up

準不準我不知,但ー日成過佰客去修,實有D功架

子爵府

circle119 發表於 12-10-8 12:48
我在深水歩南昌街附近見到有間叫"為x美容院"

我無去試,因好爆....
去過一排果間野, sell到你乜咁如果你唔買佢d野, 態度即刻勁差
但佢d野, 勁貴, 話made in usa, 但有人見過佢地係個桶到入落d樽度, 我唔敢買囉, 連咩成份都無寫

果個xx姑娘好多理論, 一定要你留長頭髮, all-back, 話條眉先會生得高
其實修都係佢d靚修, 佢只不過係最後蚊幾蚊

circle119  oic  發表於 12-10-8 21:51

大宅

陪月勳章

pls pm me><

男爵府

畀面勳章

回覆:wingwingq 的帖子

tks

別墅

引用:Quote:circle119+發表於+12-10-8+12:48+我

原帖由 iamcute_lala 於 12-10-08 發表
去過一排果間野, sell到你乜咁如果你唔買佢d野, 態度即刻勁差
但佢d野, 勁貴, 話made in usa, 但有人見過佢 ...
個間垃圾吾掂到嘔,去洗眉成五次都未洗净,仲暗示叫我吾好去,再生D眉姐住算把,·你吾幫佢買product黑你面xx姑娘,成千元一支話提升你眼部令你條眉好D,米b6貨,有次見到仲離譜,見到好多用過刀片,抹反再用:·horror:
都吾知点解禁多人仲要去
其實你地join 套餐之前可以坐一陣瞄下xx姑娘紀㯲冇囗得,一有不順她,就話專登吾修好D,仲話底佢格真賤心地。

首頁

尾頁

跳至