跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 訂戒片褲

各位已留名既媽咪, 我已上網order.
每set 是990日圓+運費190日圓
因爲是以日圓付款, 所以要收到月結單才知道實際兌換率.

現暫以1000日圓兌$6.8計算, 每set大約$80.

login name..........數量(sets).......
------------------------------------------------------
vv.chan................2....................
suklaic..................2....................
tingfai...................4....................
bobomegan..........1....................
letitbb...................1....................
funfunchan............1....................
tazmanic..............2....................
SukiYau................5....................
sweetma..............2....................
honbbmama.........2....................

禁止發言

大宅

交收時先俾錢我啦, 我係用credit card俾錢, 都要收到月結單先知個exchange rate.

至於幾時先運到香港, 佢

禁止發言

大宅

各位已留名既媽咪, 我收到d褲仔啦, d質地好好呀, 有3條棉質, 有2條係毛巾質.
但係我仲未收到張月結單喎

大家想點交收呢? 我住西環,

大宅

vv.chan,

Hello!,我都有興趣訂d學習褲,我之前都有起呢個網站訂過衫,但我訂d衫90碼,d size都大左d,我想問你訂90碼,個b岩唔岩身?比唔比佢穿尿片起入面o家?我怕d褲會太大.
我之前收到張月結單,都係對6.665,不過,張月結單都成個月後先收到.佢地d衫都幾靓,你有冇訂?

大宅

vv,

我,suklaic and tazmanic 下個星期六11am會係尖沙咀上完堂,咁方唔方便? 或者我地可以一齊lunch!

禁止發言

子爵府

vv.chan

我家姐係上環返工,收工可唔可以係地灣仔地鐵站度交收??

大宅

hi wylee,

90碼我個囡ok喎, 佢對脾好粗下. .
我唔俾尿片起入面, 當底褲仔著lor.

wylee 寫道:
vv.chan,

Hello!,我都有興趣訂d學習褲,我之前都有起呢個網站訂過衫,但我訂d衫90碼,d size都大左d,我想問你訂90碼,個b岩唔岩身?比唔比佢穿尿片起入面o家?我怕d褲會太大.
我之前收到張月結單,都係對6.665,不過,張月結單都成個月後先收到.佢地d衫都幾靓,你有冇訂?

大宅

今個星期六我唔得喎:-(.

suklaic,
可唔可以俾埋魚仔同大眼仔d片褲妳轉交佢地?

HonBBMaMa 寫道:
vv,

我,suklaic and tazmanic 下個星期六11am會係尖沙咀上完堂,咁方唔方便? 或者我地可以一齊lunch!

大宅

letitbee,

will call you later.

letitbee 寫道:
vv.chan,
我住尖沙咀,但下個星期六朝早要返工,可唔可以食飯時間係佐敦地鐵站交收?
thanks

大宅

ok. 我最早6:00pm可以到灣仔地鐵站.

SukiYau 寫道:
vv.chan

大宅

dear all,

please check pm for my mobile for contact.

子爵府

vv.chan,

我家姐都要成6:00先收工,可能你要等一下,我仲未收到你PM,仲有我點畀$$你,同幾多$$

vv.chan 寫道:
ok. 我最早6:00pm可以到灣仔地鐵站.

[quote]
SukiYau 寫道:
vv.chan

[/quote]

禁止發言

子爵府

畀面勳章

可以,無問題,你call我!
vv.chan 寫道:
今個星期六我唔得喎:-(.

suklaic,
可唔可以俾埋魚仔同大眼仔d片褲妳轉交佢地?

大宅

vv.chan,

唔該晒,我就訂90碼,想問褲仔入面係咪會有一層膠或網?
你地會幾時開始比佢穿,歲半穿會唔會早左d?

[quote]
vv.chan 寫道:
hi wylee,

男爵府

好媽媽勳章

仲有冇得訂??? 黎遲一步 :-( :-( :-( :-(
thanks~

大宅

褲仔入面係有一層白色布, 係防水既. 昨日俾囡囡試過(等佢ng ng完之後試)見佢好舒服, 我諗住依家天熱時下晝俾佢著.

wylee 寫道:
vv.chan,

唔該晒,我就訂90碼,想問褲仔入面係咪會有一層膠或網?
你地會幾時開始比佢穿,歲半穿會唔會早左d?

[quote]
vv.chan 寫道:
hi wylee,

首頁

尾頁

跳至