跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 13]

13e,
保重身體,有唔妥就請sick leave 休息下,d醫生一定開ga!我之前係陳帆度看,因工作地方爆流感,佢寫左一個星期假比我唔我唔好返工,因為唔比開冷氣及要戴口罩!焗到我cc 下!

grace,
cc 張好正!好可愛!

momo,
行程可以嗎?

大宅

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 13]

明天出城上堂!朝九晚五都上堂,唔知有無精神!

另安悅今日全日飲豆奶,痾了一次!無食藥啦!希望今晚無事,one man duty!

男爵府

Momotat,
Welcome back!!
小豆B話happy happy, 我都feel到佢真係好happy 喎 :mrgreen:
報告下今次旅行既情況啦

heigoogoo,
507報名點呀? 成團嗎 :mrgreen:

flora,
唔可以唔忍心 過程係比較痛苦, 但而家我好開心, 佢大個仔lu, 可以自己瞓, 瞓醒叫早晨; 而家唔算忍心, 到佢番學我估仲難過

你地今朝講62, 99, 我同99關係都唔錯架, 佢個人好易相處; 相反62就 好煩!! 我成日忍唔住窒佢, 話佢 好彩我第日唔洗做人62

大宅

nik,
Actually, I don't mind that Tim is not sleeping with me or he starts going to school soon. I also hope that he can just like what Yuk Nam is doing...But, when he is crying mami mami at night so :-( :-( , I felt a bit 'tzam' Also he will use his legs to 'kick away' all those people who try to carry him when he discovers that they are not mami

男爵府

Flora,
As I said, the process must be painful, I heard YN crying for an hour last week at the time he did not get used to his new bed and sleep w/o daddy and mami, and sleep in a new room and sleep with jehjeh, it's also a painful experience for him, not only me; but we have to walk it through if you want him to be grown! You must let him learn that there are so many people out there caring him, cannot just focus on you; the most important is, dont spoil him from small ah

公爵府

#13,

小心保重身體啊,我懷住大舊B的時候,係MTR都暈過仲要叫白車入左醫院,好彩都無事,

公爵府

複式洋房

Dear all,

A very attractive promotion by CX to Singapore. I suppose this promotion is for Aisa Mile or Marco Polo Club members.

二人同遊新加坡
每位僅需港幣950元

現在,您可以特惠價港幣1,050元飛赴獅城,盡情享受多彩多姿的夜生活。此外,您亦可到充滿特色的唐人街、小印度及阿拉伯街,體驗不同文化互相交融的魅力!二人同行,每位機票更低至港幣950元!

優惠難逢,趕快於2006年4月28日前!

二人或多人同行特惠票價 目的地 出發日期 最短/ 最長逗留 客艙級別 賺取里數 來回票價
(港幣)
新加坡 2006年4月24日 - 5月4日
2006年5月6日 - 5月31日 2 / 7 日 經濟客位 950

註:只適用於 CX711/ CX715/ CX735/ CX739 往新加坡及 CX714/ CX716/ CX734/ CX736 返香港之航班。

一人特惠票價 目的地 出發日期 最短/ 最長逗留 客艙級別 賺取里數 來回票價
(港幣)
新加坡 2006年4月24日 - 5月4日
2006年5月6日 - 6月30日 2 / 7 日 經濟客位 1,050

註:只適用於 CX711/ CX715/ CX735/ CX739 往新加坡及 CX714/ CX716/ CX734/ CX736 返香港之航班。

條款及細則適用

珍珠宮

好媽媽勳章

早晨啊!

今朝未見長老?

今朝返工沙田落大大雨. 平時短短幾分鐘的路程, 我行到一半已經全腳全鞋盡濕. :-| 最衰我又冇在公司放spare鞋或襪. 而家好鬼唔舒服. :-x

禁止訪問

醒目開學勳章

珍珠宮

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

SumSumBB 寫道:
唔知係唔係所有幼稚園都實收番自己N1的學生?
SumSumBB,
我都唔肯定. 不過按常理, 間幼稚園梗係覺得你個小朋友ok先收佢讀n1, 咁讀得n1, 好應該收埋k1的. 而家通常k1的學位多過n1, 所以應該在原校升返唔係問題.

Momotat,
caba仲未得閒上來報告情況呀, 我估佢而家忙於餵人奶.

珍珠宮

好媽媽勳章

jac,

webjen,

你地有冇好似我咁 ~ 濕晒呀?

珍珠宮

amy
無呀,我係車接車,唔駛點行,直到公司樓下,so 我好少帶"姐" :mrgreen:
今朝周圍都好塞車,城門隧道好塞,係新城市又見到 n 架車炒左,條龍長到......
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

好媽媽勳章

都唔知可唔可以話好彩,焮焮因仲未退燒,所以我今日又放假,唔駛淋雨

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

珍珠宮

早晨

禁止訪問

醒目開學勳章

珍珠宮

Phibow
又唔見左你幾日,無野呀ma

首頁

尾頁

跳至