美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有否試過做彩光成功去斑呢?

有無人成功過呀?
可否分享吓...幾多錢...要做幾多次??

大宅

Re: 有否試過做彩光成功去斑呢?

係咪已經唔興做彩光了??

別墅

我做左, 無晒d點點好開心.

民房

我都試做過一次,無少到,仲有紅點添, 佢話係我皮薄喎
其實係過程中我聞到有d燶味, 費事同佢爭辯

子爵府

fatboy_mama 寫道:
我都試做過一次,無少到,仲有紅點添, 佢話係我皮薄喎
其實係過程中我聞到有d燶味, 費事同佢爭辯

你會唔會去美容院做? E生做安全好多喎.

大宅

hi aaman,

你做左幾多錢呀?同埋要做幾多次架?
我好多年前做過激光,係醫生做架,而家就唔知做彩光的效果好唔好

別墅

好鬼呀, 8千3次, 但result好好, 做完一次d點點都差不多無晒, 激光我都係過, 不過係一粒粒做, 之後有印,要慢慢淡色, 彩光係全面做同無印.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

民房

我有做彩光, 彩光要做一個course6 次,效果至好和持久, 我有美容院介紹, hk$15000 6 次 好抵, email to me
[email protected]

大宅

aaman,

請問你做左幾耐呀? 會唔會一段日子後又慢慢出番呢?

aaman 寫道:
我做左, 無晒d點點好開心.

民房

HK$15000 6time, it's too expensive!!!!!

U must aware that u must keep on to do IPL & NO sunlight or other light. Otherwise your skin problems will appear again & even serious than before 'cos the skin becomes more sensitive.

大宅

我識有個醫生自己開診所, 專門做彩光, 佢都係收12000/5次, 如果熟人介紹就9800/5次, 我都有少少斑, 但我想用去斑產品就算了, 係佢診所有隻醫學美容產品, 用來美白, 防皺好正, 佢話是醫生診所才有得賣, 養和都有賣, 我用緊美白那條line, 三星期, 很明顯膚色均衡左好多,

別墅

上年7月做, e家都未見到有斑.

複式洋房

aaman ,你係邊度做架,價錢同地址可否PM我呀唔該.

男爵府

我個fd話做左彩光.但我隔左一段時間見到佢d班仲多過以前.

大宅

doristsang 寫道:
我識有個醫生自己開診所, 專門做彩光, 佢都係收12000/5次, 如果熟人介紹就9800/5次, 我都有少少斑, 但我想用去斑產品就算了, 係佢診所有隻醫學美容產品, 用來美白, 防皺好正, 佢話是醫生診所才有得賣, 養和都有賣, 我用緊美白那條line, 三星期, 很明顯膚色均衡左好多,

Please pm the information of your doctor to me. Thanks.

禁止訪問

大宅

彩光係一種手術, 點解唔試下面部刮痧呢? 只要配合適當的精華, 同樣會有彩光的效果, 最重要係唔洗俾咁多錢, 同唔會傷到皮膚底層組織ma.

joly --
http://jolyleong.spaces.live.com/

洋房

我用二千蚊買左套dr’s secret夠冇左d班啦
仲平好多添又安全

複式洋房

where to buy?
Thanks for PM me

原帖由 Purple_cheung 於 06-5-13 22:41 發表
我用二千蚊買左套dr’s secret夠冇左d班啦
仲平好多添又安全

首頁

尾頁

跳至