懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想知道你地bb係唔係要人氹先肯o訓?

我阿b而家兩個月大,日頭通常唔訓覺,明明係好眼訓,但就好似唔識自己訓咁,一定要人氹先肯訓。 到左夜晚就係咁喊紐眼訓...:-|
你地bb係唔係咁架
http://www.glittergraphics.us" target="_blank">[/quote]

子爵府

Re: 想知道你地bb係唔係要人氹先肯o訓?

我就塞隻奶咀比佢,用搖搖床加丁丁音樂, 用隻腳一路搖一路上網, 好快佢就睡著左, 當然要係佢睡覺時間, 佢好眼目川, 咁就好easy搖著佢目川, 有時佢唔想睡, 但我地想佢夜晚睡, 就要出動老公呢個大隻佬來抱佢睡, 我老公周身肉,成部人肉搖搖機, bb比佢抱好舒服, 所以好快又睡著.

你有無比安撫奶咀bb啜, 其實比bb啜來睡是好, 唔好以為將來對牙齒不好, 我睇報紙, 外國研究得出食奶咀可防止睡眠窒息, 對bb係好, 當佢睡到好林, 就拉返出來, 若果窄醒, 再塞返奶咀比佢, 有奶咀易睡好多.

男爵府

Re: 想知道你地bb係唔係要人氹先肯o訓?

我兩個仔都無食奶嘴..........heheeeeeee

大仔, 可能第一個, 鍚D 寵D , 所以係要抱住佢等佢瞓著的!

細仔, 好正! 食飽放落床仔, 開個叮叮, 佢睇吓睇吓, 聽吓聽吓就會瞓著!!

首頁

尾頁

跳至