自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:我真係好鐘意食薯片...........我會唔會死嫁!!

我以前日日食薯片,最高記錄1日4大包

大宅

回覆:我真係好鐘意食薯片...........我會唔會死嫁!!

我個囝都好鍾意食。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都好鍾意架

公爵府

我都係呀,但好唔健康

子爵府

我都好中E食薯片, 但為咗健康.......忍!!忍!!忍口!!!
:wave:  :wave:

伯爵府

BK Milk勳章

以前有番工,放工晚飯後必食。。而家係ftm ,反而無咩興趣食。。就算食,都係食幾塊就夠

子爵府

kettle chips 好食
To be or not to be  that is the question~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

我老公何嘗吾係!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你講、我又想食

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

引用:我日日都想食薯片,我宜家又開一包出黎食,唔

原帖由 9594 於 12-10-09 發表
我日日都想食薯片,
Me2

別墅

小心生癌呀

男爵府

我都超鐘意!最慘受唔到熱氣呢,好易生暗瘡,一係候聾痛!所以一感到熱氣,就要stop,唔係大件事,好易病

伯爵府

早排有係傻咗咁食,點知睇醫生血壓去到138(唔知有無關係),即刻唔敢再食零食.血壓又真係去番11X-123 .

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

鍾意食都唔好食咁多呀, 因為會膽固醇偏高嫁.

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

我都好鍾意,但我忍口

禁止訪問

男爵府

我會唔會死嫁!!

我肯定地答你
你會死的

每個人都會死
食又死 唔食又死
食唔食 你自己諗
Carmen is Mama and Beta is Papa

子爵府

我都好鍾意食

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:雖然我都好想食,但真係好唔健康 +

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

ivyko 發表於 12-10-9 22:31
早排有係傻咗咁食,點知睇醫生血壓去到138(唔知有無關係),即刻唔敢再食零食.血壓又真係去番11X-123 . ...

有關架,因為鹽份都幾重!我都有血壓高,所以盡量少食,一個月食一包份量咁上下!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

首頁

尾頁

跳至