心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 閒人免進!! (Part 24)

羊咩咩都有5/1放,佢放到5月4日先返工

男爵府

mon...一早見到妳,我好開心呀~
Cinnamon 寫道:

侯爵府

皇阿米
早晨

我 zz 到成隻死豬咁 :mrgreen:

[quote]
皇阿米 寫道:
早晨~

唔知有無人好似我咁,俾d大雨聲嘈到

男爵府

mon...阿討唔知幾時先可以好似小mon咁,d頭髮分下界呢?

男爵府

ceci..早~!

今朝news講,原來琴晚荃灣同沙田係最嚴重,唔怪得之la~ [quote]
ceci愛大咪 寫道:

皇阿米
早晨

我 zz 到成隻死豬咁 :mrgreen:

[quote]
皇阿米 寫道:
早晨~

唔知有無人好似我咁,俾d大雨聲嘈到

侯爵府

皇阿米 寫道:
阿討今日4個月大la~

侯爵府

皇阿米,

但你呢d生活, 我有d享往囉.

唏...乜你講到d消息好似係唔好嘢咁架...
皇阿米 寫道:
今日我帶阿討過海 去左sogo,食左個set lunch,跟住買左d日本番薯同椰菜做dinner,行左一陣(都唔止一陣la~12點幾出門口,5點幾6點先返到屋企~ ),雖然只得我一個人,不過陪住阿討,都好開心~!

今日我牛記dup記,連base同遮黑眼圈嘅野都無搽,2點幾tea time 時份坐入sogo cafe,隔離兩個闊太,一身好靚嘅打扮,係到講緊去thai,住要住sea view 3000幾蚊一晚嘅房... 而我,就一身c9打扮,係到餵奶,真係有d隔隔不入 跟住,又見到林漪琪,嘩~佢上鏡有d肥,大隻妙,不過原來真係都幾好樣,而且一d都唔肥! 原來,我以前返工,lunch去sogo,同依家下午時份先去sogo,d"所見所聞"係會咁唔同....我今日嘅裝扮,只係啱去jusco同千色店 :lol: :lol: :lol: 以前返工去sogo,真係無哩種感覺~

仲有,去程同回程途中,都有好多朋友,無論大人同大bb,都對阿討好有興趣,仲有個女人坐喺我隔離無惰情同我講佢d湊仔野 ,而我,見到另一對夫婦帶住個大bb,架bb車上有個趣緻玩具,我亦斗膽去問人地邊到出品....

經過半日,我再一次深深體會到,我嘅生活真係同以往好唔同,妳話我唔習慣咩又唔係....果種感覺真係唔識去形容! 加上今日聽到有一個突然嘅消息,令我回憶番好多野,大家嘅生活都不停地轉變,有時離離合合,真係好難預計,所以...enjoy今天,第時就唔會後悔...

一大段野,唔知1328會唔會唔睇哩?

侯爵府

darling

男爵府

mon...小mon張相係咪著緊牛仔裙架? 阿討都有架,不過...我唔敢俾佢著,我驚一著,我會見到忍唔到,笑到肚痛 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

侯爵府

皇阿米
係....但我完全唔知喎 :mrgreen: :mrgreen:

皇阿米 寫道:
ceci..早~!

今朝news講,原來琴晚荃灣同沙田係最嚴重,唔怪得之la~

侯爵府

知己
check mail please

男爵府

mon....下? 我無講係唔好野,我完全無咁嘅意思bor~只係想表達,哩種生活真係同以往好唔同,果種feeling好難形容咁左bor~不過...我覺得哩種生活style,我暫時無咩comment,無話好定唔好~
皇阿米,

但你呢d生活, 我有d享往囉.

唏...乜你講到d消息好似係唔好嘢咁架... [quote]
皇阿米 寫道:
今日我帶阿討過海 去左sogo,食左個set lunch,跟住買左d日本番薯同椰菜做dinner,行左一陣(都唔止一陣la~12點幾出門口,5點幾6點先返到屋企~ ),雖然只得我一個人,不過陪住阿討,都好開心~!

今日我牛記dup記,連base同遮黑眼圈嘅野都無搽,2點幾tea time 時份坐入sogo cafe,隔離兩個闊太,一身好靚嘅打扮,係到講緊去thai,住要住sea view 3000幾蚊一晚嘅房... 而我,就一身c9打扮,係到餵奶,真係有d隔隔不入 跟住,又見到林漪琪,嘩~佢上鏡有d肥,大隻妙,不過原來真係都幾好樣,而且一d都唔肥! 原來,我以前返工,lunch去sogo,同依家下午時份先去sogo,d"所見所聞"係會咁唔同....我今日嘅裝扮,只係啱去jusco同千色店 :lol: :lol: :lol: 以前返工去sogo,真係無哩種感覺~

仲有,去程同回程途中,都有好多朋友,無論大人同大bb,都對阿討好有興趣,仲有個女人坐喺我隔離無惰情同我講佢d湊仔野 ,而我,見到另一對夫婦帶住個大bb,架bb車上有個趣緻玩具,我亦斗膽去問人地邊到出品....

經過半日,我再一次深深體會到,我嘅生活真係同以往好唔同,妳話我唔習慣咩又唔係....果種感覺真係唔識去形容! 加上今日聽到有一個突然嘅消息,令我回憶番好多野,大家嘅生活都不停地轉變,有時離離合合,真係好難預計,所以...enjoy今天,第時就唔會後悔...

[/quote]

男爵府

哎呀~我又睇錯野,答錯野添~
皇阿米,

唏...乜你講到d消息好似係唔好嘢咁架... [quote]
皇阿米 寫道:

[/quote]

男爵府

mon...唔係呀~不過有d感慨之嗎~妳無見我後尾話,好鄧佢開心咩?因為"好好洗" [quote]
皇阿米,

唏...乜你講到d消息好似係唔好嘢咁架...

子爵府

BeBu

侯爵府

bebu
morning

今日你 last day 喎 :mrgreen: :mrgreen:

bebu 寫道:

男爵府

bebu...早~

妳去唔去閒人gathering呀?黎la~

侯爵府

bebu
有無 farewell 飯食 ar :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

阿討吐左奶咀出黎,仲用手仔係咁"ar"塊面,睇黎佢就醒 :-|

男爵府

?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(
ceci愛大咪 寫道:

bebu
有無 farewell 飯食 ar :mrgreen: :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至