跳至

首頁

尾頁

伯爵府

半歲生日派對 ~~ 收費 & 注意事項

日期 : 5月31日
地點 : 九龍麗東酒店 Coffee Shop
時間 : 中午 12:00 至 下午 4:00
招待 : 迷你自助餐

地圖 :

伯爵府

Re: 半歲生日派對 ~~ 收費 & 注意事項

[size=large]收費 :

[size=medium]
成人 : HK$100
小童 : HK$50 [3歲以上需要收費]

由於場地所限, 請勿帶工人到 Party.
除非係 1A1B既媽咪及已付工人之款項 $100 除外

MANDY

伯爵府

[size=large]
入數戶口 :
HONG KONG BANK匯豐銀行,
號碼 #181-3-079116
Mandy Chu

截止日期 : 5月10日晚上

[size=medium]***********************************
請保留入數紙, 所有入數紙會由工作人員入場時收回
即係話入數紙會相等於入場卷一樣

[size=medium]***********************************

如果遺失入數紙, 而我地有困難去 check 番入數金額
我地可能會要求果位媽咪重新入數.

同我比較相熟既媽咪, 請不要比現金我.
1. 我驚亂 & 唔記得
2. 今次咁大型既 party 會有另一位媽咪負責 check 入數
....& mark 紀錄以便到場核對.

如果, 每人有餘數係整數金額會儘可能 refune.
除非, 每人金額好似少於 $10.
我地就會用黎買禮物用抽獎形式去處理 / 比酒店 tips 用左佢

有唔明既地方, 可以問我.

mandy

大宅

MANDY,

訂個 DEAD LINE, 方便我

伯爵府

已入數既媽咪, 請用 e-mail 形式通知我地

千萬不要 PM 話我知, 我近日私事好繁忙.
我沒有能力去跟進

入數通知既 e-mail address 係 :
[email protected]

可以的話, 請連同入數紙 e-mail 比我地工作人員跟進

E-Mail Subject 請跟咁寫 :
媽咪網名 payment
例如 : Mansonwai Payment

多謝咁多位媽咪合作.

ps. 多謝 & 唔該 evac 幫我地做 check 數.

mandy

男爵府

to: 未黎過 gathering 的媽咪注意

為方便大家認識對方, 煩請大家於 5 月 10日前 email 以下資料比我, 以便做 name badge 同埋 update contact list.
my email: [email protected]

CONTACT INFO:
(1) 網名
(2) 英文名
(3) 手提號碼
(4) Email
(5) 居住地區

BABY INFO:
(1) 預產期
(2) 性別
(3) 出生醫院
(4) 出生日期
(5) 順產/剖腹
(6) 出生體重
(7) 中文名
(8) 英文名
(9) 別名/乳名
(10) 爸爸英文性名

請 email 一張 bb 張比我, 係用黎印落 name badge.

另外, 有大 b 的 mami, 你地可以 email 埋大 b 張相比我印落佢地個 name badge 度, 仲有比埋大 b 個名. thanks

記住: 相片像數一定要大, 同埋張相要夠光.
[/url]

伯爵府

今次既收費會包括以下項目 :

1. 自助餐費用.

2. 請攝影師為大家拍攝, 每個家庭最少必定有 5張.
....a] 到場 Welcome photo
....b] BB 沙龍一張
....c] 同米奇一張
....d] 同米妮一張
....e] 家庭相一張
....其實時間, 由攝影師自由話事為在場 BB 拍攝.

3. 經過商量之後, 今次會請
....1名攝影師 & 2名工作人員 Free lunch
....至於 呢 2 位工作人員會幫手減輕我同Sirlam 為到場既
....媽媽收入數紙, 點名, 分派禮物 & 安排影相秩序.

4. 酒店 Tips

5. 小禮物 -- 抽獎 [係有餘數 & 款項唔夠整數作退款時用]

Mandy

大宅

mandy, sirlam

會唔會我同 eva 負責入數當日到埸既打點, 因為eva 負責 check 數, 而我負責資料, 咁好似我

伯爵府

PEG

今次既 Party 交比工作人員啦 !
每次我地都做到一頭煙
今次唔小人.....唔係咁簡單.

仲有中途要維持影相秩序.
雖然話可以分工合作, 但分工都會好亂
唔好啦 !! 既然有 $$ 可以做到.
我地今次儘情咁去玩啦 ! OK :wink:

Mandy

別墅

[quote]
mansonwai 寫道:
入數戶口 :
HONG KONG BANK匯豐銀行,
號碼 #181-3-079116
Mandy Chu

截止日期 : 5月10日晚上

請保留入數紙, 所有入數紙會由工作人員入場時收回
即係話入數紙會相等於入場卷一樣

Mandy,

吾好意思, 請問可吾可以用櫃圓機receipt代替入數紙, thank you very much

pingukiwi

伯爵府

pingukiwi

可以....

1.請記得保留櫃圓機收據.
2.記得 e-mail 去 [email protected]
...通知我地妳已經入左數

Mandy

伯爵府

已付款 :

1. zzzlam
2. shuimao

別墅

Mandy,

Thanks a lot!

Pingukiwi

大宅

Sirlam,

Pls check e-mail.

準媽媽,

Pls check pm

chungmother

伯爵府

已付款 :

1. zzzlam
2. shuimao
3. ballfish

大宅

oic , 我以為你

伯爵府

已付款 :

1. zzzlam
2. shuimao
3. ballfish
4. crstal 618
5. pingukiwi

伯爵府

已入數既媽咪, 請用記得用 e-mail 通知我地

入數通知既 e-mail address 係 :
[email protected]

可以的話, 請連同入數紙 e-mail 比我地工作人員跟進

E-Mail Subject 請跟咁寫 :
入數日期 / 媽咪網名 / payment
例如 : 2 May - Mansonwai - Payment

多謝咁多位媽咪合作.

mandy

伯爵府

已付款 :

1. zzzlam
2. shuimao
3. ballfish
4. crstal 618
5. pingukiwi
6. Sirlam