美容扮靚

跳至

首頁
12345...21

尾頁

大宅

彤彤係2004年12月16日出世啦 12月16日:3.68kg 12月20日:3.56kg 12月23日:3.80kg 12月30日:3.95kg 1月17日:4.55kg 係爸爸媽媽既寶貝皇帝女 b]小bb預產期27-03-2007 彤彤就黎做姐姐啦~~[

伯爵府

Re: 1星期己經瘦左9磅!!

借問一個星期用咩方法減 9 磅, 咁減 9 磅會好傷架喎...... 你 target 減幾多磅呀?

民房

1 星期減9 磅, 有點兒誇張, 身體怎負荷到, 不要作大.

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

嘩----1星期減9磅,好誇張呀,如果真係,咪好快瘦過新馬仔

大宅

咁樣瘦法? ?-( ?-( 你係咪有病呀! 我覺得搵醫生睇睇好D啦, 真係有D唔正常喎!

伯爵府

你本身係唔係好肥ga?
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

別墅

一星期減九磅會傷身, 什麼DR. Pro
一仔一女之大頭蝦媽咪

大宅

我生完bb之後體重有90.2kg,跟住我朋友介紹我去dr pro,因為朋友介紹會平d.跟住參加左之後,佢幫測脂,驗血.睇下我係咩原因肥.跟住我咪見西醫食藥,再見中醫,佢幫我調理身體,見埋營養師佢叫我唔好食煎炸野.寫左張餐單俾我.張餐單仲要係食好多餐,唔駛驚會肚.仲叫我要食食單d份量一樣,唔好食少過果d份量.營養師仲話一個星期瘦4.5磅係最好.
但我果排可能又感冒,自己又冇咩胃口食野,食得仲少個營養師要求果張餐單.所以咪一個星期瘦左9磅,我仲俾營養師話我瘦得太快,要我食返多d野!
彤彤係2004年12月16日出世啦 12月16日:3.68kg 12月20日:3.56kg 12月23日:3.80kg 12月30日:3.95kg 1月17日:4.55kg 係爸爸媽媽既寶貝皇帝女 b]小bb預產期27-03-2007 彤彤就黎做姐姐啦~~[

大宅

我測脂磅量果時多出左70磅.脂磅應該係20-24咁上下,但我d脂肪係40.1,膽固醇又過高.我個目標係想減30磅,
自己都唔想咁肥架,又好難買衫,有衫買又好貴

別墅

janice0302,

Please PM the details to me. Thanks!

別墅

i also want to know how much the course, plaese give me detail.
[email protected]

[/quote]

禁止訪問

洋房

janice0302,

Please PM the details to me. Thanks!

大宅

OK~
我pm左你地^^

伯爵府

janice0302 寫道:
我生完bb之後體重有90.2kg,跟住我朋友介紹我去dr pro,因為朋友介紹會平d.跟住參加左之後,佢幫測脂,驗血.睇下我係咩原因肥.跟住我咪見西醫食藥,再見中醫,佢幫我調理身體,見埋營養師佢叫我唔好食煎炸野.寫左張餐單俾我.張餐單仲要係食好多餐,唔駛驚會肚.仲叫我要食食單d份量一樣,唔好食少過果d份量.營養師仲話一個星期瘦4.5磅係最好.
但我果排可能又感冒,自己又冇咩胃口食野,食得仲少個營養師要求果張餐單.所以咪一個星期瘦左9磅,我仲俾營養師話我瘦得太快,要我食返多d野!

90.2 kg 真係極需要減, 除左話身形之外, 真係會影響健康。 會唔會因為你水腫, 減左好多水份而瘦左 9 lbs 呢? 你脂肪同水份比例係點呢?

洋房

hi,hi, 可唔可以pm o的資料比我呀, thanks
:verycold: lAPUta

大宅

janice0302,

男爵府

別墅

我都好想知點減...
pm我

大宅

我每個星期都要上去見醫生.見醫生之前都要用測脂磅,睇返D報告真係減左脂肪!

首頁
12345...21

尾頁

跳至