烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

沙田廣場魚米之鄉(服務態度勁差)

今日同朋友係沙田廣場行街街^i^行得累了^i^朋友提議去魚米之鄉食d野^i^跟住我
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

珊瑚宮

Re: 沙田廣場魚米之鄉(服務態度勁差)

比我就唔食啦,一野走咗去,
佢地咁衰

子爵府

:-( :-( 千其咪幫襯尼間呀!!! :-( :-(
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

男爵府

係我即刻走吾鬼幫襯佢喇!仲要走之前叫佢個話得事既過黎投訴!仲要抦鑊金過佢!
meialo 寫道:
:-( :-( 千其咪幫襯尼間呀!!! :-( :-(

老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

子爵府

望暈都唔見有一個似係話得事架人出現呀!!!

大宅

我好耐之前都幫襯過一次食早餐, 俾錢時只係俾d散紙佢

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其它幾間分店唔見得好

男爵府

我試過有次去食野,個待應一路落order時一路望住遠處既同事,一d都無留心我落咩order,結果當然係落錯order啦,不過好彩佢肯換比我之餘兼肯講句"唔好意思".

大宅

i felt too. make a wrong order to me last time.

別墅

九龍灣淘大個間d態度都係咁勁差,
漏落單對唔住都唔講仲可以大聲過你~

洋房

同意

別墅

我都試過沙田o個間,服務差到極點 味道又差 :evil: (一定唔會再幫親)
不過將軍澳o個間就比較好d,可能是新開張,味道都ok

用戶要求終止服務

.

首頁

尾頁

跳至