美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

如題..Thx

子爵府

呢度嘅JM讚過佢嘅eye mask. 我就多數買佢d化粧品, 佢d唇膏嘅顏色好啱我, 又夠潤.

男爵府

回覆:Shiseido有咩好用嘅products,有jm可介紹下嘛..??

Revital whitening serum AA EX, 用左一星期,同阿媽食飯,佢問我塊面搞乜來,靚咗咁多!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 Seilunica 的帖子

Thx !!! 我會買支試試....

別墅

引用:呢度嘅JM讚過佢嘅eye+mask.+我就多數買佢d

原帖由 GLG 於 12-10-15 發表
呢度嘅JM讚過佢嘅eye mask. 我就多數買佢d化粧品, 佢d唇膏嘅顏色好啱我, 又夠潤. ...
eye mask
仲有eye cream

禁止訪問

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

別墅

畀面勳章 陪月勳章

回覆:Shiseido有咩好用嘅products,有jm可介紹下嘛..??

我主要都係用Shiseido Revital條line啲products, eye cream 同science cream AA對我嚟講有效。

伯爵府

好媽媽勳章

Revital個massage cream好用嗎?

男爵府

minna00 發表於 12-10-16 09:50
Revital個massage cream好用嗎?

十分好用......必買產品!(對我嚟講)
SHISEIDO所有產品入面,呢隻係我唯一一隻用完一定會回購嘅產品!

男爵府

Revital Cleansing Foam. I use number 2, the best cleansing product I have ever used.

複式洋房

Shiseido既product真係幾好用,又唔貴

大宅

剛收到電話話11月1日至4日有vip day, 有免費修眉、皮膚分析,唔知去唔去好,怕去到定力唔救,放血收場

伯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:minna00+發表於+12-10-16+09:50+Revi

原帖由 BabyKwan 於 12-10-16 發表
SHISEIDO所有產品入面,呢隻係我唯一一隻用完一定會回購嘅產品 ...
你用vital massage定firming up?見網頁有兩款?大概幾$?按完會笠痴痴嗎?唔好意思,太多問題添

大宅

引用:剛收到電話話11月1日至4日有vip day

原帖由 dosh 於 12-10-16 發表
剛收到電話話11月1日至4日有vip day, 有免費修眉、皮膚分析,唔知去唔去好,怕去到定力唔救,放血收 ...
where is it?

子爵府

牛年勳章 BK Milk勳章

佢啲產品係咩價錢, 我想轉護膚產品

大宅

shirleyberry 發表於 12-10-16 14:41
where is it?
THE ONE

男爵府

引用:Quote:minna00+發表於+12-10-16+09:50+Revi

原帖由 BabyKwan 於 12-10-16 發表
SHISEIDO所有產品入面,呢隻係我唯一一隻用完一定會回購嘅產品 ...
Same to me. Revital message cream 係我至愛之一

別墅

眼膜最好用

男爵府

引用:Quote:原帖由+BabyKwan+於+12-10-16+發表十

原帖由 minna00 於 12-10-16 發表
你用vital massage定firming up?見網頁有兩款?大概幾$?按完會笠痴痴嗎?唔好意思,太多問題添

...
$560,firming 果隻岩冬天,要抹走或水洗另外果隻水潤D,免洗,我2隻刀有,視乎5同情況來用

男爵府

引用:Quote:原帖由+minna00+於+12-10-16+發表你

原帖由 RyanloMama 於 12-10-17 發表
$560,firming 果隻岩冬天,要抹走或水洗另外果隻水潤D,免洗,我2隻刀有,視乎5同情況來用:ilove ...
做完按摩,再加埋個refining mask, 超正,暗粒即時少好多,好滑

首頁

尾頁

跳至