自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

禁止訪問

回覆:debbie_csy 的帖子

水晶宮

我覺得一般。

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

複式洋房

回覆:icon -the market 好唔好食?

好但又貴又難book位,其實這個價錢都有好多其他選擇啫。

公爵府

畀面勳章

我覺得甜品超好味

大宅

好味,不過好難book lol

男爵府

這個價錢有好多其他選擇!BUT THE ILLY COFFEE IS GOOD

子爵府

我覺得好一般, 冇咩特別好食, 唔值!
都會海逸好啲!
從頭細數命運由甚麼鑄成
心境每秒在註釋生命
密雲外還有清空
眼淚哪可遮掩眼睛
沒有光末路憑目光照明
火花擦碎後更加豐盛
天國近才會記得不死本領
你也痛醒請做証

伯爵府

我啲朋友話ok,但超難book位,3個月前,最終book左k11 hyatt,朋友試過話ok,另外icc個間cafe 103都吾錯,不過訂吾位

男爵府

畀面勳章

今日朋友約話去試!要12月先有位,仲要俾訂金

男爵府

質量好!好食!甜品正!
每年都去一次!

珍珠宮

畀面勳章

大宅

我覺得不錯, 試過Lunch + Dinner buffet, 但超難book...
New Year New Start Go

大宅

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

雪晴晴 發表於 12-10-16 21:24
我覺得甜品超好味

我就係覺得佢甜品好唔掂

其他都ok

男爵府

回覆:icon -the market 好唔好食

上星期5book今星期1既lunch buffet,好好彩又book到,野食方面都算多,未食晒所有款已飽晒,味道都ok

子爵府

選擇少但貴, 我覺得間野 名過其實, 我食過一次, 唔會返兜

子爵府

回覆 sasa0208 的帖子

甜品真係好失望

首頁

尾頁

跳至