親子旅遊

跳至

首頁
45678...28

尾頁

子爵府

育兒性格勳章

Re: 三亞的度假酒店

老豆,
你打算住hilton個邊, 我諗同我住個邊(三亞灣假日)距離好遠. 我估你都唔會去我講個到食海鮮na. 我地係去迎賓路/河西路個頭食野.

男爵府

老豆 寫道:
YK,

Thank you very much!

You are very helpful !
You are my 盲公竹!

老豆

咁客氣呀!
我去之前都上網攞左好多料, 自己去完返哩都報下料俾其他人參考下嘛.

KA個case我都遇到. 我最後只係through佢訂2個adult package, 另外再幫女女買張機票1千連稅. 不過我囡囡得兩歲半, 基本上好多野都唔洗錢, e.g.breakfast, 無謂俾 KA 賺.

我無食過HILTON DINNER BUFFET, 所以唔知幾錢. 其實如果有DETAIL 問題, 可以SEND E-MAIL 去 HILTON SANYA問, 我之前都問佢地上網收費, 都係兩日就有REPLY.
算幾快嫁勒.

水晶宮

老豆 寫道:
llmom
:lol: 哈哈!
我以為今次我個女有伴了,可以一齊玩!點知原來前後腳,你返黎,我就走! :-|
港龍好衰! 佢一定要我買兒童全票,加床&加早餐,連加一晚房都要收$290,肉除鉆板上,無計!
你係吾係咁?

Mine is only HK$2099 ( 4 days 3 night + free breakfast) for adult, HK$799 ( no breakfast & no bed), I request twin bed bedroom. I booked from here.
http://www.wincastletravel.com/

水晶宮

llmom 寫道:
[quote]
老豆 寫道:
llmom
:lol: 哈哈!
我以為今次我個女有伴了,可以一齊玩!點知原來前後腳,你返黎,我就走! :-|
港龍好衰! 佢一定要我買兒童全票,加床&加早餐,連加一晚房都要收$290,肉除鉆板上,無計!
你係吾係咁?

Mine is only HK$2099 ( 4 days 3 night + free breakfast) for adult, HK$799 ( no breakfast & no bed), I request twin bed bedroom. I booked from here.
http://www.wincastletravel.com/

[/quote] HK$799 ( for kids)

洋房

thanks all
港龍真衰,要我個女比$1488+290 我問了幾間代理都無位,係佢有位,而且個女個位是wait 番來,
所以無辨法,不過我比較過南方航空,那段時間都是佢平D! 港龍

大宅

yk 寫道:
其實兩間都咁好, 今次住依間, 下之咪揀另一間lor.

我都係o甘諗

我o係100t.com搵唔到spa資料,可否指示?

男爵府

jclee 寫道:

[size=medium]買一送一

[size=medium]與怡嘉對話

如果你住亞龍灣, 去怡嘉都要30min車程, 一來一回要預1個鐘 & rmb60車費.

大宅

唔該晒!
酒店o既spa係唔係好貴?

男爵府

Sheraton Sanya 係 [size=medium]Mandara Spa, 好出名, 係好多world-wide酒店都有. 我估同hilton差唔多價錢, 一個2hrs treatment 都要千幾炆, 當然質數一定有保証. 一分錢一分貨, 我都想試下.

大宅

嘩!都幾貴,不過真o係想試o下
yk 寫道:
Sheraton Sanya 係 [size=medium]Mandara Spa, 好出名, 係好多world-wide酒店都有. 我估同hilton差唔多價錢, 一個2hrs treatment 都要千幾炆, 當然質數一定有保証. 一分錢一分貨, 我都想試下.

水晶宮

老豆 寫道:
thanks all
港龍真衰,要我個女比$1488+290 我問了幾間代理都無位,係佢有位,而且個女個位是wait 番來,
所以無辨法,不過我比較過南方航空,那段時間都是佢平D! 港龍

your daughter 個 package 有無breakfast included 呀 ?

洋房

我買兒童全票,加床&加早餐,連加一晚房都要收$290,肉除鉆板上,無計!
llmom 寫道:
[quote]
老豆 寫道:
thanks all

your daughter 個 package 有無breakfast included 呀 ?[/quote]

洋房

yk

你係吾係經t100定spa,佢地吾包接送?要自己打'的'去呀!
你做spa時你個女去邊呀?你老公有冇做呀?
你是用t100的優惠價做,仲有冇得買一送一呀?

yk 寫道:
[quote]
jclee 寫道:

[size=medium]買一送一

[size=medium]與怡嘉對話

如果你住亞龍灣, 去怡嘉都要30min車程, 一來一回要預1個鐘 & rmb60車費.[/quote]

水晶宮

請問有無book 在三亞打golf 的website ?

洋房

t100 有

請按此

水晶宮

Thanks a lot.

複式洋房

LOTUS TOURS LTD安達旅運

Mandy2002 寫道:
那間旅行社多套票選擇?

男爵府

老豆 寫道:
yk

你係吾係經t100定spa,佢地吾包接送?要自己打'的'去呀!
你做spa時你個女去邊呀?你老公有冇做呀?
你是用t100的優惠價做,仲有冇得買一送一呀?

係呀, 我同100t msn, 佢幫我訂lor, 講左人數, 做邊個項目, 留低名&大陸手提, 咁做spa當日朝早佢就打俾我reconfirm lor. 因為我怕自己打的麻煩, 所以我係叫佢地理酒店接我, 做完再車我返酒店, 來回rmb60.

我做spa時, 我個女由老公照顧, 佢地留係酒店游水lor, 咁我就可以嘆下.

我咪就係揀左佢地買一送一, rm580, 要through 100t 訂先會買一送一, 佢網頁上寫明買邊個項目有咩送, 可以主要項目自己做, 送果部份俾你另一半做都得, 我就自己一個做晒, 咁先享受嘛.

洋房

YK:

哈哈,你真係識享受!你老公就慘,要睇女重無得去做。不過又真!個女放去邊喎。
我寫左去問佢,仲有冇此優惠,因為綢上寫至六月三十日止;如果有,益下我老婆都好。

洋房

yk

"不過我自己就會抽時間去做下SPA, 不過我住的HILTON, 有d bad comment,"

HILTON SPA 有D物野bad comment?

首頁
45678...28

尾頁

跳至