想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

我上個禮拜終於去看楊醫C(深圳)

我上個禮拜終於去看楊醫C; 他好有把握話一個療程包OK,有九成半以上把握;
SO勁開心, 請大家見証下, 三個月後再同BK SISTER分享O下,(頭倆個月唔造人,兩公婆一齊調.)
該用戶已被刪除

Re: 我上個禮拜終於去看楊醫C(深圳)

禁止訪問

大宅

[size=x-large]請問呢位楊醫C又有乜來頭呀??????

洋房

我本人正常, 老公正常精子較少, 要食生精丸(帶化驗報告),一日30膠囊(老公依依哦哦話凈係食藥都飽)
tomato999 寫道:
Hi coco_yeung,

您好..預祝您成功先,請問你係因為乜野問題睇楊ec架?
每日要食幾多粒藥?

洋房

咁我又唔知la, 但係他有E-mail 地址, 你可以先Send E-mail問o下, 他中英文都得架(我聽到他接病人的電話係用英文溝通O架 .)
baby&i 寫道:
如果未照輸卵管, 未驗血(賀爾蒙), 去睇佢係唔係唔得?
是否一定要同c6一起去?

複式洋房

Hi coco_ yeung,

你是否凈系比老公個你份錢?? 幾錢?你有否食藥?照我所知全個療程$ 6,000 ?凈系老公食?系唔系平

複式洋房

dear lanittp,
你老公d虫虫有冇好轉呀?驗左未呀?
又有人在此開了個新topic, good! 祝大家早日bingo!

dear coco_yeung,

我睇了個多月啦! 等緊result

洋房

係呀? 咁就要互相支持啦!
係咪都係叫你地先調二個月, 第三個月先再造人仔呀?

green123 寫道:
dear lanittp,
你老公d虫虫有冇好轉呀?驗左未呀?
又有人在此開了個新topic, good! 祝大家早日bingo!

dear coco_yeung,

我睇了個多月啦! 等緊result

洋房

唔係, 我同老公一起食,$6800元, ec叫老公食完二個月藥再驗精子, 話肯定會正常番, 我都好希望可以成功, 我自己認為唔算貴, ec話如果四個月後仲唔成功, 就送我一次IUI, 在他深圳所開的醫院做(Free).但佢話很少人需用到這個服務.
其實之前都十五十六架, 但年齡就過35, 又念中藥治療始終都溫和; so…….
BK好似都有幾個sister試緊, 留意下效果如何, 再講LA!

洋房

hi lanittp

見13:17貼,忘了引文.
[quote]
lanittp 寫道:
Hi coco_ yeung,

你是否凈系比老公個你份錢?? 幾錢?你有否食藥?照我所知全個療程$ 6,000 ?凈系老公食?系唔系平

首頁

尾頁

跳至