跳至

首頁

尾頁

大宅

7月媽咪會

hi~~各位媽咪

我地今日一行9人已經見過面, 諗起都開心~~
我都好開心, 可以識到咁多新朋友

一次過有咁多個大肚婆一起係條街, 又真係好哄動
我估都嚇親好多人

我老公一見到我, 就立即問我, 您地傾左0的乜~~

我問好左buffet詳情之後, 我會第一時間通知您地~~

大宅

Re: 7月媽咪會

fifi,

係呀! 今日真係好開心, 可以同禁多同月預產媽媽交流交流, 同埋一次過有禁多大肚媽媽出現鬧市, 原來個感覺真係幾震撼! 希望以後可以有更多活動啦, 生o左之後我地o既bb都要識下多d朋友仔ma! ok, 等你buffet資料同下次聚會時間啦~

好希望其他7月媽咪今次未能參與, 下次都可以見到面啦~~

大宅

dear all mami,

琴日勁開心, 可以同甘多個mami一齊食野同聚會....不過我衰遲到啦..真係so sorry la!

我老公一見到我都係甘問我傾左d咩, 我話好多好開心呀...仲開心過同你傾計 我都有同佢講禁多大肚媽媽出現鬧市, 原來真係幾震撼嫁....不過佢就話人地以為你地係大陸團落黎生BB,我即時想打死佢 哈哈

別墅

咁又係呀, 係街度D人眼望望咁... 未見過大肚婆咩?!

FIFI, 等你既自助餐消息. 希望到時多D七月媽咪參加啦.

wanyan, 你老公都幾有想像力喎, 如果加埋枝旗, 照埋張見肚既團體媽媽照, 都真係有D似呀

別墅

你地幾時約ga? 下次預埋我啦!

複式洋房

我下次都想參加呀!記得預埋我
[size=medium]岑展滔於2006年6月16日出世Sky's Album

複式洋房

wanyan 你老公果然好想像力, 真係笑屎我... . 不過就真係好開心...哈哈....咁多大肚婆踩 lum 銅鑼灣 不過我覺得幾得意, 幾攪笑....
希望快d 到下次gathering lar..要係大家個肚仲未係大到好辛苦時...再出多一次來聚會.因為, 生之後再出來...就再感受唔到這種震撼力ka lar...HAHA.

bb_wong, ClaraSham,
你留意下我地o既留言呀.

別墅

我都想參加呀,有乜野辦法呀????
下次要幾時先出來呀??

大宅

大家到時想參加, 就一定要多多上7月媽媽會所啦! 到時一有消息我地就會post 出黎, 記得記得報名呀~~ 黎緊我地將會再攪一次聚會, 衫步想去食buffet, 因為我地一人食兩人份, 抵呀! 等fifi搜集好資料就會post出來啦, 我地一齊來留意啦!

wayan,
你老公.... 真係比佢激c呀! 下次去食buffet時, 唔知佢又諗到d咩呢? 呵呵~~

大宅

係呀, 我老公有時勁低能嫁

我好想快D食buffet呀..因為今晚7:00後要禁食.... :-( 仲有兩個鐘jar~
食buffet果日, 一定要食番今晚果D先得

大宅

wanyan,

知道啦~~~西瓜嘛~~
使唔使坐張

大宅

喂喂...下次預埋我啦,見你地講得咁開心~不過可唔可以帶埋亞女0家??

別墅

chrisse, 當然可以帶埋囡囡啦!

大宅

各位,我血糖正常,家下食乜都得!

別墅

我17/5又檢查喇..., 為免好似上次咁過重... 自助餐可唔可以約响17/5或打後呀??? 17或18號我都ok架!!!

大宅

終於檢查完, 飲完糖水禁完食喇....ya hoo.........!!!!

我去到醫院, 有人讓我排先抽血.....真係好人喇
不過原來最慘唔係拮針.....而係要禁食果下.

我去到10:15左右餓到差D暈低左, 好彩D姑娘比左張床我訓,跟住暈下暈下....到11:37再抽.....

抽完即時搵野食,我同亞b真係快餓瓜....!!

大宅

我4月28日已經驗左喇...
我覺得最難頂係d糖水...
飲到想嘔...

別墅

wanyan, 你冇跌親呀嘛? 肚餓真係好難忍架... 我上次驗都係等到成12點至有得食... 覺得個豬扒飯特別好食呀!

大宅

CARMEN,

幾時都OK啦~~
最重要係大部份人都可以出席

男爵府

你地就好啦, 一齊食buffet, 又可以傾吓bb經, 真係開心!

我都32weeks啦, 仲有8個星期, 已經覺得好辛苦啦, 個肚好大, 好多人見到我個肚都以為我就快生得, 我有個同事6月生, 個肚仲細過我!

我都飲左糖水, 好在9點就抽血, 11點再抽多一次血就可以食野, 我都覺得唔可以食野好難頂, 報告出左血糖無高, 不過就有貧血, 要食鐵丸!

首頁

尾頁

跳至