跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 世然又比廣華捉走....

o岩o岩打左俾kathy,
世然仲係廣華,醫生懷疑佢係炎氣管炎,
而且因為佢持續發燒日數多(但只係夜晚先發燒),
而家轉左入隔離病房,
希望世然快d 好番晒喇。

別墅

:-( :-( :-(

無上幾日,世然又入左院.....

世然、傻k加油呀!

大宅

希望世然快d好返~~~
5歲~~

子爵府

多謝咁多位daddy 媽咪既關心
世然已經咳左成三個禮拜..咪同佢入廣華睇急症..我地之前已經帶左佢睇兩次私家一次門診..但都唔得..醫院又前後三日咁住過..上次出左院之後..就晚晚發燒..肛門探39.x 度..日頭就只係三十八.x 度..一直咁keep 住..到左禮拜日..仍然係咁..咳又勁左..咪又再同佢入廣華睇!! 醫生依家都只係懷疑佢係支氣管炎..但就氣喘..每日都要滴鼻水同聞氣..驗過血無事..今日抽左d 痰去炎..之前照過個肺..又無問題..佢精神唔錯..但胃口就差左d ..暫時仲未知幾時先可以出得院..好希望聽日可以出院..今日成個上午+下午無發到燒..希望今晚都唔好發燒..不過唔知佢咳左咁耐..醫生肯唔肯放人!!!!
至於我都好返好多..已經無咁辛苦..但如果keep 住公司+醫院兩邊走..好快又會再病..所以好希望世然快d 好返..最好聽日出院 :-( :-(

世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

男爵府

bb病...
真係大人bb都好辛苦,kathy你要保重,
最好係同然婆分工,一個人揹晒好易捱壞,
我領教過...姪女和姪仔一齊入院,
我3日來又返工又到醫院on duty...3日先 到4小時,
所以你要take care!
保重自己先可以care世然,我地個個都支持你

洋房

加油呀,世然好快就會好番啦

複式洋房

didi四月初也因為支氣管炎入o左醫院,在QE睡了三晚,咳嗽咳得比百益公還勁,因為在鼻水裡驗到一隻叫做RSV的病毒,聽說是春季常見的病毒,很常見但傳染性高,所以被隔離,去到一間只有兩個bb住的VIP房... ,我和老公輪流打地鋪陪didi...:cry:

希望世然 get well soon,bb一病,最辛苦的是爸爸媽媽囉...加油!

男爵府

BK Milk勳章

好唔開心,快d 好番 .

首頁

尾頁

跳至