自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問 SD卡 既 speed 點睇架?

上星期Toshixx賣廣告話賣HK$108, 我搵唔到黎買呀

我剛剛起北角問到Toshixx 既SD 卡 有1GB, HK$240

請問抵唔抵買呀?

大宅

Re: 請問 Toshixx 1GB 既 SD卡 HK$240 抵唔抵買呀?

High Speed HK$289
Normal Speed HK$220
in Golden Shopping Centre, SSPO

子爵府

Re: 請問 Toshixx 1GB 既 SD卡 HK$240 抵唔抵買呀?

++EE 唔該哂你呀

係喎!

之前有人同我講過有速度既分別, 請問點睇架?

係咪寫住high speed?
定係有埋數字速度架?

千萬個唔該!
(我真係唔識呢d野架)

++EE 寫道:
High Speed HK$289
Normal Speed HK$220
in Golden Shopping Centre, SSPO

複式洋房

Toshiba

Blue is Normal Speed
White is High Speed

翡翠宮

Re: 請問 SD卡 既 speed 點睇架?

OKLA 寫道:
上星期Toshixx賣廣告話賣HK$108, 我搵唔到黎買呀

我剛剛起北角問到Toshixx 既SD 卡 有1GB, HK$240

請問抵唔抵買呀?

108?咁平~有咩問題呢?

子爵府

Re: 請問 SD卡 既 speed 點睇架?

個廣告係Toshixx自己賣架, 佢講果幾間大型電器店我去望過都冇得賣, 睇怕都係宣傳手法

櫺囹桼 寫道:
108?咁平~有咩問題呢?

子爵府

唔該哂呀

默默耕耘 寫道:
Toshiba

Blue is Normal Speed
White is High Speed

首頁

尾頁

跳至