跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: BB食能恩的媽咪入來傾o下

我有3罐金裝能恩 NAN H.A. 1 400g (exp12/07)
每罐HKD50.00
或交換皇牌心美力1號
有冇媽咪有興趣?

我住沙田區

大宅

gabrielmw,
佢唔訓會唔會係日間訓得多, 夜晚就精力旺盛?
試下日間同佢傾吓, 運動吓, 唔好俾佢訓咁多 (我小寶寶頭三星期都係凌晨好精神, 4-7am眼仔碌碌)

gigi 晚上都有食唔飽的情況(兩小時食一次)通常因為佢唔訓所以特別肚餓, 佢便便有時都會好辛苦, 有時就冇, 小女依加一個月大, 食3oz

別墅

小女依加一個月大, 食3oz (every 3 hours).
It seems she has a lot of 痰 and 舌胎, does your bb has the same problem?

別墅

NenNen,

gigi 同樣都有你女女的問題, 有時食奶仲好辛苦咁, 食到面到紅晒又好似痰上頸一樣, 都唔知點幫佢, 好心痛 :-(

子爵府

我bb头一个月食人奶, 呢个5月開始食能恩, 每歺5 oz, 一樣有痰, 有濕疹. 佢月底就2个月大.....我想問点解你哋要轉奶粉 ????

民房

Hello,
我有2罐s-26(400g)$40-,我想同你換兩罐能恩
請聯絡我mobile :91089100.
我住在九龍城。

民房

我有興趣,
請Call我 Mobile:9108 9100

大宅

報料:
護協價: 雀巢金裝能恩#1一箱 900gx6 = $847 ($141.2@)
平過藥房$33 ($148x6=$888)
** 可郵寄訂貨及購滿 $500 即可享免費送貨服務

大宅

咁都幾抵喎......反正佢又可以送貨!!
咁大家有冇入雀巢會呀? 知唔知有乜優惠?

禁止訪問

陪月勳章

複式洋房

請問有無媽咪打算俾bb飲開奶茶?

我個bb 食人奶 + 奶粉, 有奶鮮 +熱"fei", 大便有粒粒和bad smell, 不知開奶茶有無效用呢?

別墅

agree... bb開頭都係咁. 同regine做法一樣. 仲有日頭bb少吃多餐. 到11點左右就給bb一餐特別多. 覺得bb而家識得分日晚.
gabrielmw,
便便有時都會好辛苦, ==> 試下飲少少水.
有時就冇, ==> 1-2日冇都ok喎. e生話
[quote]
reginefhk 寫道:
gabrielmw,
佢唔訓會唔會係日間訓得多, 夜晚就精力旺盛?
試下日間同佢傾

大宅

複式洋房

我女都係食能恩,但我想問點入雀巢會......

大宅

niko1209hk,
membership information:
http://www.nestle.com.hk/tradch/club/BBClub/BecomeMem/index.asp
form in here:
http://www.nestle.com.hk/tradch/club/BBClub/BecomeMem/BBform.pdf

大宅

我想問係護協買奶粉係咪一定要會員先得呀?我都唔係會員,點入會呢?

大宅

大宅

大宅

大宅

首頁

尾頁

跳至