跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 0310精伶寶寶爹哋媽咪們, 快d過唻繼續傾啦!

20,
係喎, 撞鬼咯, 點解會打左yy既呢?
無理由喎, d野熟既, 你大馬騮無理由唔食晒佢架喎, 嗯...我知喇, 梗係你收埋晒, 唔畀佢搵到, 咁佢就無得食!

小鳥,
大少咁乖又咁識做, 今次你開心番晒啦! 我都唔明點解佢地咁唔鍾意食肉既, 我個衰女包, 除左雞肉同魚肉, 其他豬肉同牛肉, 十次有八次都

大宅

10,
就係佢以前一路都好正常,所以我無乜為意。都唔知點解,呢輪佢情緒化得好緊要,一個唔like或諗到不如意就發作,發發下都唔知自己為乜發作,佢扭果樣比得到佢既都比咗啦,仲扭?無解既?星期日果日佢扭,我又胃痛,企埋一邊等佢阿爸搞,點知又理唔掂,佢就索性坐落地,我睇下一回唔知會唔會瞓地呢??

大宅

10:
全中...我見好似買得過多...咪唔拿出來囉
費事樣樣食[靜]少少, 好煩架

婷婷今日冇得番學喎

今朝掛左t3...好彩只係大風炸...冇heavy rain...我送大馬騮番學都very ok...個風下午會最接近hk...不過...現在重咁風平浪靜...睇怕都唔會有半日off lah

大宅

yy:

咁咪證明yy真係得2才囉

super terrible 2

我同大女的朋友仔媽咪都留意過...佢地的情緒好多時都係半年升...半年跌...妳個大仔係咪呢??

我同妳的情形一樣...件大好易教...件細...no eye see

大宅

今日美夢破滅>.<

Ingridmama,
李甘講...真係要想真d生吾生第二個好Law ?-(

YYPiano,
我最僧亜女響街Lur地或放軟個身吾比抱,真係無距呼架!!
試過有次響公園Chloe吾肯走,仲座響個地度頼C吾走,我就在距離50M既位置同距足足対恃左15分鐘。
最後由一個好好心既婆婆Tall起Chloe,叫距吾好Cry,帯距行埋我面前,叫距同我Say Sorry。
我就抱起距成機同距講道理,最後先乖乖地根我走。
真係比距激C

男爵府

yy,
我都係咁話, yy既智商同身型就5才, 但情緒控制依然係2才, 駛唔駛幫下佢, 取番個平衡咁呢?

20,
唉...係啦, 真係老土...淨係得個大風, 但就掛起三號風球, 仲要宣佈埋唔駛返學...咁無計啦, 今日阿女唯有響屋企發吽豆啦, 真係有個衝動, 趁未落雨, 帶佢返阿媽度, 事關聽日我老豆生日, 聽晚要返馬鞍山同老豆食飯, 我真係驚聽日唔知會唔會橫風橫雨呀! 但如果返左馬鞍山, 聽日個風球落左, 咁阿女又要返將軍澳返學, 唉...真係...進又唔係, 退又唔係, 麻鬼煩!

大宅

20,
係呀,我件大既從未試過係街lur地咁無分寸,就算比我鬧而喊都係好細聲,點解比我鬧呢,係佢至鍾意自己跑咗去,仲要有咁快跑咁快,跑到無影,我見唔到佢,又驚佢衝出馬路,一驚上黎就會發火,因試過唔見咗佢,要出動"殺Q"去搵,但而家諗番,佢果d真係小巫咋。
對yy,我而家都係 no eye see... :-(
我老公話要控制佢唔好隨便咁大聲講野果d行為,唉,佢叫自己細聲d果時,都係好大聲既... 嘥氣!

大宅

bmw,
我而家都開始驚驚地帶佢去公園會扭係地,雖然仲未發生過,但我諗趁呢兩日打風,可以乘機唔帶佢出街,等佢自我反省下先得。

大宅

10,
你一於聽晚先返馬鞍山,一係聽日唔好比婷婷返學,就今日入去,玩埋聽晚,後日先出黎。

我尋晚呀,唔知係唔係受尋日yy發脾4影響呢,失咗憶,係鬧市搵唔到戲院喎,我企係十字路口,忽然間好似好陌生,究竟係邊個方向呢?卒之要問人,c喇,我以前經常去架麻,唔知係唔係xx症發作! :-( :-( :-(

男爵府

yy,
你唔係下嘛? 可想而知, 你當時應該真係嬲到爆燈, 我都覺得呢, 佢地發脾四果陣, 真係會好影響我既情緒同記憶力架, 我仲要衰到呢, 佢發癲果陣, 我會嬲到個心又狂跳, 做野果陣連手都震埋架! 你話c 唔c 吖! 唉...
而家我果度橫風橫雨喇, 所以都係決定唔返馬鞍山lu, 個衰豬呀, 今朝瞓醒, 飲完支奶, 要我開隻碟佢睇, 佢就響張床度碌唻碌去, 誓c 唔肯起身呀! 真係懶到...唉...你話吖, 佢唔返學, 響屋企係咪無鬼聊吖! 激c !

別墅

10,

我終於入嚟報到! 呢幾日好忙, 因要轉老板+轉seat, 所以汁位+ 汁file忙到c.

10,
你唔講我都唔知card後面係首歌, a仔冇唱比我聽, 不過嗰日我一放工返嚟, 佢就掹叫我 "mami…mami…" 我踎低問佢做咩, 佢就用雙手攬著我講"mami, I love you", 嘩我真係好感動

男爵府

A媽,
原來你公司大執位呀? 怪唔得咁耐先見你蒲頭啦! (等到我瞓著咯, 呵呵)

嘩, A仔好識做呀, 媽咪 I LOVE YOU, 好冧既呢! 聽到果陣, 有冇感動到想喊呀?

我女張咭後面無野果喎, 乜後面有首歌既咩? 我淨係見打開之後, 裡面係一個立體既旦糕咋喎! (唔通張張咭都唔同既????)

別墅

別墅

大宅

A媽:
新老板okay嗎??
a仔好叻呀!
我個包包今周最叻就係call我講
hello mami
88 mami

大宅

大宅

唔g亞fi響日本玩成點呢??
比佢攪到我都好想去玩

大宅

文章已被刪除 - 商業活動

文章已被刪除 - 商業活動
請注意:這是最後警告,在討論區進行未經站方批准的商業活動將會被封鎖帳號

男爵府

我諗你應該響02年10月度post呢段野喎, 我地呢度d仔, 個個都係兩歲半咋喎!

20,
聽日阿fi就返喇, 希望我塊畫布有著落啦, 我諗阿女會好鍾意架!

男爵府

各位早晨呀,
晨早畀個FAX機嘈醒左, 好彩淨係嘈醒左我, 無嘈醒阿女啫, 點知原來得果一頁分場咁大把, 真係混吉!

今朝好好天呀, 好彩噚日無返阿媽度啫, 咪今日就真係盞搞喇! 陣間阿女放學, 返唻換埋衫先返婆婆度, 而家佢坐校車, 我唔駛下下拎住佢個書包返婆婆度LU!

A媽,
係喎, 上次試過D片褲, A仔用完有冇漏尿情況呀?

首頁

尾頁

跳至