美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: :-o :-) 終於可以著低腰褲...45天(1-1/2months) 137 ----> 119磅 ;低腰 36.7 ---

[size=x-large]唉.......乜仲有人諗住食落去.............係為左靓唔識死?!定係蠢到死呀?!
無錯!"根據醫生建議,每天服用西布曲明的劑量應在10至15毫克,"咁d聰明人就以為食1粒即13毫克就冇問題啦!"
但..唔該...d聰明人諗下阿vicki姐d藥係邊度黎先啦 ! 係黎自大陸呀!來源不明,生產過程好可能好唔衛生,成份西布曲明,可能滲有雜質,絕對唔係大廠出品0既西布曲明呀!
所以,我呼籲其他有意繼續食呢隻藥0既媽咪,真係唔好搵自己條命搏呀! 呢隻係來歷不明0既大陸藥,點食落肚呀!我地條命好緊要,要睇bb長大成人呀!~三思~三思 !!!!!

大宅

Re: :-o :-) 終於可以著低腰褲...45天(1-1/2months) 137 ----> 119磅 ;低腰 36.7 ---

差唔多三個星期, 第二個星期開始每日兩粒, 心跳, 口乾, sleep not deep, 同埋頭痛到sleep左都醒 !
我早兩日唔舒服去睇醫生, 量血壓話我下壓高, 有90, 唔知係唔係個衰人d衰藥影響, 醫生話以我的年紀 (三十幾)唔應該禁高, 要我過幾日好番再去量多次, 或者要做詳細檢查 ! :-(
carbee 寫道:
之前有食開呢隻藥既媽咪不如一齊做個統計吖!
食左幾耐?
keep住每日食幾粒?
副作用?
我自己就食左1個月,每日1粒,有心跳!
該用戶已被刪除

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

Eg'Eg',

你梗係唔好賣喇,
如持有或售賣未經註冊既西藥係犯法架!
衛生署都叫持有呢D 藥既人自行消毀或比番衛生署,
你轉賣比人你咪同Vicki 一樣,可以拉埋你架!

該用戶已被刪除

大宅

又係喎, 轉售比人一來害左人, 二來犯法, 三來衰d諗下, 會唔會比人拖落水架, 大家都知個seller既大話幾多幾勁架啦, 各位姐妹小心d, 唔好比人有可乘呀 !
麟媽媽 寫道:
Eg'Eg',

你梗係唔好賣喇,
如持有或售賣未經註冊既西藥係犯法架!
衛生署都叫持有呢D 藥既人自行消毀或比番衛生署,
你轉賣比人你咪同Vicki 一樣,可以拉埋你架!

複式洋房

Eg'Eg',
一定唔賣...!!
因為,係犯法就係咁簡單!

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

onionbb ,
咁你知唔知道你想食0既減肥藥,係來歷不明0既大陸藥呢?
當初,唔知道事實,要食..唔奇怪!但宜家知道晒,你都仲要食?
唉............命仔緊要呀!唔好要靚唔要命啦! !!

首頁

尾頁

跳至