自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:我開刀都係住佐三日就出院了。。。

原帖由 fannychan1213 於 12-10-25 發表
我開刀都係住佐三日就出院了。。。
我開刀都住3日就出院,我自己要求的。其實,生完冇事,快D返屋企仲好

My Two Princess

子爵府

BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

順產冇事就早D出院返屋企, 舒舒服服
我係威院開刀都係第3日出院

伯爵府

回覆:床位緊迫

真係今時唔同往日

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

容乜易第時生完24小時pan你走

子爵府

回覆 cathy29 的帖子

我當年個生B流程都係甘上下, 我仲以為個個都係甘添...其實順產的話早點回家休息也好!

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

貢快

公爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+fannychan1213+於+12-10-25+

原帖由 pigpig 於 12-10-25 發表
我開刀都住3日就出院,我自己要求的。其實,生完冇事,快D返屋企仲好

...
我都係咁覺得!想快D可以抱BB

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

公爵府

BK Milk勳章

我12月都會喺威院生,反而我想快啲出院,咁大個女都未試過喺醫院瞓

寶貝囡提早係12月8日出世喇~37w1d~7.4磅

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我妹7月時喺威院生,今朝早生,第2日朝早要佢出院

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

伯爵府

唔係話住得耐好,只不過冇諗住咁快要你出院啫
我生個陣都冇咁趕(大仔02,細仔07)

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

早幾日我係瑪嘉烈順產,10點鍾到產後房,11點半就俾返個b我湊,一落得床就叫我地去聽出院既程序,亦講明36個鍾就要走,不過無咩特別事我都情願早d返屋企

追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

男爵府

我第2胎順產8個鐘就要出院...訓左晚廁所門口...

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我QM生,順產前後3日出院,我想快D出院.

男爵府

第二胎生完24小時就出院

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 環保接龍勳章

我二胎都是私家順產都是入院后三天二夜走得.回家沒人吵休息更好

大宅

我開刀都係住3日咋…

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至