夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

見到亞嫂每天活在痛苦中,好難受,但又冇嘢可以幫到.

珍珠宮

勸勸阿哥。佢地有冇小孩子?

大宅

Minnie2010 發表於 12-10-27 14:52
勸勸阿哥。佢地有冇小孩子?
佢地有1個仔.我同亞哥年紀都相差幾遠,冇咩嘢傾,屋企有咩事都係經亞嫂,
好少直接搵亞哥.亞哥因為好年輕就離開屋企,同大家關係都好疏離,就算亞媽講佢
都唔會聽.佢性格不朽好'古宿',好少人夾到佢.但我一向覺得佢總算係個正直的人,
好難接受佢竟然會攪三攪四.我唔可以接受佢攪散自己頭家.

大宅

你點發現?唉!點解而家愈黎愈多外遇男?

男爵府

你做唔到D乜,亦唔好插手﹗因為你插手佢會覺得你係阿嫂攪事﹗靜觀其變啦﹗
多D同阿嫂傾下計囉﹗

大宅

可能阿嫂都有直覺呢!你既情況進退兩難,而且阿哥同你感情又唔係特別好;但見到阿嫂又覺得好心痛!不過如果係我,我應該會講!

大宅

Victor223 發表於 12-10-27 15:17
你點發現?唉!點解而家愈黎愈多外遇男?
唔係我發現,係亞嫂自己發現同我講,開頭我都唔信,以為係佢多心,
一廂情願 以為自己 亞哥唔會係咁既人.但我亞嫂已經有証據係手,
好難唔信.

大宅

littlejoey104 發表於 12-10-27 15:18
你做唔到D乜,亦唔好插手﹗因為你插手佢會覺得你係阿嫂攪事﹗靜觀其變啦﹗
多D同阿嫂傾下計囉﹗ ...

我就係覺得自己兩面不是人,幫邊個都唔討好.一味個心難過.

大宅

Victor223 發表於 12-10-27 15:24
可能阿嫂都有直覺呢!你既情況進退兩難,而且阿哥同你感情又唔係特別好;但見到阿嫂又覺得好心痛!不過如果 ...
victor223:
請問如果真係講 咁你覺得應該點開口?
我亞嫂話之前佢試過問,但係亞哥就死口唔認.到而家佢地冷戰左幾個禮拜,
我亞哥都仲係唔認有咁既事.

別墅

如果發生係我身上,
我應該會同大嫂講, 有咩唔開心可以同我傾,
我係呀哥個妹之餘亦係你個妹!!!
同埋買下野食, 送下小禮物比大嫂等佢苦中都可以有點甜~

我老表同佢個ex都係不歡而散....
不過當時我都同姐姐講明,
就算你唔係我表嫂你都係我姐姐! 有咩唔開心可以同我傾!

珍珠宮

回覆:好唔開心,估唔到我亞哥竟然有小三....

你應該多陪阿嫂傾計,等佢唔好亂諗野。你阿哥應該唔會聽你講啦,你父母可以開口勸下個仔早日回頭嗎?

珍珠宮

我就唔會理

大宅

回覆 aprilli 的帖子

我都好唔明,點解咁多人會出軌.
好多人 你表面真係睇佢唔出,
表面係好好先生既又有,
道貎岸然既又有.
好似我亞哥咁'古宿',不笱言笑,都有小三埋身.
我朋友的爸爸,開口同屋企人講既時侯,出便生果2個仔
已經9歲同11歲,朋友同佢媽媽仿如晴天霹靂,真係發夢都諗唔到.
我真係好唔明,點解唔珍惜自己的家人,
試問有邊個可以與第三者共存?

fafacat  清朝劇集: 飽暖思淫慾, 另外有D男人要開枝散葉, 遇上有機心女人一拍即合  發表於 12-10-27 17:41

大宅

sfci630 發表於 12-10-27 15:54
如果發生係我身上,
我應該會同大嫂講, 有咩唔開心可以同我傾,
我係呀哥個妹之餘亦係你個妹!!!

我冇親口同佢講,但我有whatsapp佢,都係講你呢番說話.
佢都有好簡短咁回我.我諗佢心情仲係好惡劣,唔想同我講住.

sfci630  可能佢唔想破壞你地兄妹關係... 不過你既心意佢一定收到ga!  發表於 12-10-27 16:17

大宅

阿嫂係米有證據?阿嫂自己想點?根據你所講,阿嫂已經坦開問左,只係阿哥死口唔認!仲冷戰起黎添!咁阿嫂一係忍(如果仲愛C6,或唔想個家散),一係就將證據攞出黎!不過預左關係會變得勁差,未必返得轉頭。另一角度睇,阿哥死唔認,係米對頭家仲有留戀呢?

大宅

如果你牙嫂系個好新抱好阿嫂系會經得時間的考驗,如果事情變成大件事你都改變唔到D咩

大宅

Lovelovebear 發表於 12-10-27 15:57
你應該多陪阿嫂傾計,等佢唔好亂諗野。你阿哥應該唔會聽你講啦,你父母可以開口勸下個仔早日回頭嗎?

...
我唔知如果我亞媽開口勸亞哥 會唔會有幫助,但亞嫂自己唔講,我地都唔敢同爸媽講.
仲有 我爸媽都係上左年紀,又係好傳統思想既人,如果佢地知道件事,我地都估唔到後果
會點.

大宅

Victor223 發表於 12-10-27 16:17

阿嫂係米有證據?阿嫂自己想點?根據你所講,阿嫂已經坦開問左,只係阿哥死口唔認! ...

我諗亞嫂梗係想我哥自己醒悟,以個家為重.

fafacat  小朋友幾歲?  發表於 12-10-27 17:43

大宅

個人意見陪亞嫂多D,傾多D計,令亞嫂吾好諗咁多,好睇哥哥條路點行,其實外人係幫吾到手,最終係佢地兩夫妻點行

我個電話上吾到BK呀?有邊位高人教我點做,謝謝

禁止訪問

引用:回覆+aprilli+的帖子 我都好唔明,點解咁多

首頁

尾頁

跳至