跳至

首頁

尾頁

別墅

各位準媽媽,呢個母親節會點興祝 ?

阿b咁細都唔知點興祝好 ? 大家有沒有好提議 ?

jenjen
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

侯爵府

Re: 各位準媽媽,呢個母親節會點興祝 ?

jenjen123 寫道:
阿b咁細都唔知點興祝好 ? 大家有沒有好提議 ?

jenjen

唉!我就very unlucky,上午要去大酒店(白事),夜晚去99度食飯!

大宅

各位媽咪同bb出去慶祝時要留意呀,星期日會得番20度咋~~~~

男爵府

Thanks.

pamila 寫道:
各位媽咪同bb出去慶祝時要留意呀,星期日會得番20度咋~~~~

複式洋房

[size=large]祝各位母親節快樂!

我會同我媽咪加埋bb&bb daddy 去disneyland!
做咗媽咪後第一次母親節要開開心心同bb一齊過!

男爵府

我就會同mummy 去飲荼 (成家十幾人), 之後同mummy返playgroup, 之後可能去shopping, 返屋企同家人bbq...

複式洋房

要返工所以唔可以點慶祝, 不過我老公就帶盈盈接我收工, 比左份禮物盈盈送比我, 都so sweet sweet呀!
11月4日出世的囡囡猪 歡迎參觀HOME@盈盈www.babyhome.com.tw/bb/144751

伯爵府

BB2005BB

妳就好啦 !! 咁 Happy ~~~
自從我嫁之後 ~~~ 10年啦 --> 無 1次母親節可以同自己
既媽媽過, 以前唔係同奶奶住 ~~ 都 ok 既可以接受.

但係點解同奶奶一齊住左 7 年都仲要年年都係同奶奶過
母親節.....

日日都見, 真係好興 !!!

唔好意思, 有感而發姐 ~~

Mandy :tongue:
BB2005BB 寫道:
[size=large]祝各位母親節快樂!

我會同我媽咪加埋bb&bb daddy 去disneyland!
做咗媽咪後第一次母親節要開開心心同bb一齊過!

侯爵府

尋日我同個女同我mami一齊出去食lunch慶祝, 之後夜晚就大家一齊返我屋企食飯咁渡過我呢第一個mother's day.

p.s. 之前一晚我同個女講: 聽日母親節, 你可唔可以乖一日當孝敬我呀? 佢唔理我喎, 結果佢尋日真係有扭計. :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至