跳至

首頁

尾頁

大宅

你哋個bb有冇要摟出街呀?

我個衰女就係咁呀!每次我出街唔帶佢,佢就會 :-( ,一定要帶佢出街呀,如果我攞緊bb車出去門口,佢好似知道咁走去門口係咁叫要我帶埋佢,仲有佢平時都唔比人抱,但係如果攞咗佢嘅尿片袋出去門口,佢就即刻會比個個人抱啦!真係比佢笑死!
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

大宅

Re: 你哋個bb有冇要摟出街呀?

.

大宅

B蛋係唔LIKE出街呀!!!

上星期同佢行吉仔...全程扭(餵完奶/換完片),我一個人推車仔都搞佢唔掂~
搞到成星期唔敢再同佢2人出街.....

洋房

我個就平時無野都狂摟...但一放落車仔就好hap好靜靜咁等我拎野出街...180度變身...
一樣吾比我行公司...吾比Shopping...只准去公園嗚嗚... :-(

男爵府

好媽媽勳章

曦仔唔會摟出街,不過有得去街街就會非常開心

大宅

小肥好鍾意去街街, 每朝食奶奶再去完ng ng,佢就"摟"出街,咁我推車行樓下吉之島,次次都
5歲~~

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

唔...又唔係好覺佢話要摟出街,淨係試過一次摟買玩具!

複式洋房

我個bb從來都唔摟出街, 但係而家如果見我同daddy出街, 佢就會喊•上個星期去左奶奶屋企, 我同daddy落左樓下買野飲, 諗住比奶奶佢地同bb玩下, 點之bb喊足全程 :-( :-( :-( (可能係認地方又認人)
雷大B係2005年9月18日-瑪麗出世
雷細B係2008年5月28日-瑪麗出世

翡翠宮

好媽媽勳章

係摟買玩具..竟然咁細就識...
幾次都係經過玩具counter , 老公衰, 問佢想要咩...
佢眼望望之後, 老公抱佢走, 佢即喊.... 跟住要是但搵樣玩具佢拎住先收聲.... 連俾錢時, 唔俾佢拎住都嘈.........

carolyktong 寫道:
唔...又唔係好覺佢話要摟出街,淨係試過一次摟買玩具!

大宅

jolo~

泡菜B~~第日買玩具買破產...

大宅

我囡囡冇摟買玩具,有d玩具俾佢睇下,佢要就要,唔要就望都唔望!!
俾個hello kitty公仔佢,佢望都唔望,俾隻狗狗毛公仔佢,佢就搶住要,仲咬左隻狗一下添?-( ?-( ,唔知係唔係同慣d狗一齊,對狗有興趣d呢!!

首頁

尾頁

跳至